Novosti

 


Dogodki

Dogodki
03
Online edukacija: Zaključak godine i korisni savjeti za kreiranje zaključka (tips&tricks), 15.2.2022.

Za sve naše PANTHEON korisnike koji spremaju zaključak poslovne godine, održat ćemo online edukaciju 15.2.2022. u kojoj ćemo proći prije svega kroz procese koji vam omogućavaju...

24
Edukacija: Izvoz 1002 obrasca u XML formatu uz PANTHEON - 30.11.2021.

Za sve naše PANTHEON korisnike koji primjenjuju novi način predaje 1002 Obrasca, spremili smo PANTHEON edukaciju koja će se održati 30.11.2021. sa početkom u 10 sati. Pročitajte više >>>

27
[PANTHEON konferencija 2021] Rezervirajte 27. oktobar!

Predstavit ćemo novu generaciju PANTHEON-a, gdje je sigurnost podataka na prvom mjestu. Predstavit ćemo dostignuća, pozitivne rezultate i poboljšanja koja su kompanije postigle digitalizacijom i poslovanjem s PANTHEON-om bilo kada, bilo gdje i na bilo kojem uređaju.

22
Pozivamo vas na Dan PANTHEON računovođa 2020.

Dan PANTHEON računovođa

29. januar. 2020. Hotel Hills, Sarajevo. >>VIŠE

03
PANTHEON certificirani računovođa - prijave za školu su u toku!

Prvo predavanje počinje 22.10. Prijaviti se možete već danas  - na cijeli program ili pojedinačnu oblast. Koje oblasti ćemo...

10
PANTHEON Jesenske radionice: 1 kotizacija/preduzeće = 5 edukacija

Radionicama možete prisustvovati uživo, online ili možete poručiti video snimak. Prijavite se što prije i osigurajte sebi mjesto!

13
Uspješan zaključak godine kroz PANTHEON!

Edukativnim programom za uspješan zaključak godine, proći ćemo kroz računovodstvene principe, ali i logičke pretpostavke prije zaključivanja poslovnih knjiga i sačinjavanja finansijskih izvještaja. Jednostavniji zaključak godine kroz PANTHEON!

18
Događaj 5.2.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 5. februara u Zenici! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

14
Poslovna analitika ZEUS - prijave su u toku

Temelji uspješnog poslovanja su dobro planiranje, izvještavanje i analiziranje, te je u sklopu poslovnog programa PANTHEON razvijen opsežan sistem za poslovnu analitiku (Business Inteligence) - ZEUS. Na svakom nivou odlučivanja

12
Jednostavno i pouzdano uradimo inventuru skupa u PANTHEONU

Pridružite nam se 29.11. 2019. u 11 sati na edukaciji i uradimo inventuru pouzdano i jednostavno. Pogledajte sadržaj...

15
PANTHEON edukacije u oktobru - po izboru

Upoznajte Workflow i DMS na primjerima, također i za modul Roba i naučite koje...

13
Ne propustite 4. Školu računovodstva - prijave u toku

Uz digitalizaciju i automatizaciju poslovanja, Vaše računovodstvo može raditi efikasnije. Prijavite se za 4. školu PANTHEON računovodstva sa obnovljenim nastavnim programom

24
USKORO - Postanite PANTHEON certificirani računovođa

Digitalizacijom i automatizacijom poslovanja možete postići učinkovitije računovodstvo. Sudjelujte u PANTHEON školi računovodstva, s revidiranim kurikulumom.  USKORO!

01
Edukacija: Fast Report ( osnove i napredno) - obuka u PANTHEONU

Ovog mjeseca augusta u okviru Datalab Akademije smo za Vas pripremili obuku Fast Reporta : osnovni i napredni nivo. Naučite oblikovati ispise prema Vašim potrebama! Pridružite nam se 29. 8. 2018. i/ili 30. 8 . 2019. u 10:00 online ili naručite samo video snimak ove edukacije. 

19
PANTHEON START - moduli Roba, Novac, Plate

START u PANTHEON-u ! Nakon edukacije za modul Roba, pridružite nam se 25.7. i 27.7. na edukaciji za modul Novac i Plate sa našim konsultantima ili se samo prijavite i naknadno ćemo vam poslati snimak istih. 

23
PANTHEON Road Show 2016

PANTHEON Road Show je namijenjen partnerima, korisnicima i onim koji to žele postati.

13
Kadrovska evidencija kroz PANTHEON!

PANTHEON radionice organzovali smo tako, da su pogodne kako za početnike u kadrovskoj evidenciji, tako i za napredne korisnike. 

16
PANTHEON X 10.0.01.00 - Besplatno predstavljanje novosti!

Za korisnike sa validnim Ugovorom o pravu na godišnju nadogradnju, pripremili smo besplatno predstavljanje novosti.

03
Glasajte za Agro IT rješenje

Deutsche Telekom svake godine organizuje Business Wall of Fame takmičenje, na kojem traži najbolje “Internet of things” rješenje. Molimo Vas, da nam pomognete podići i širiti svijest o modernom gazdinstvu, čega je dio naše Agro IT rješenje.

23
Nakon Pantheon konferencije, ovako smo slavili na NY Pantheon Party *ERP STAR*
Nakon Pantheon konferencije druženje smo nastavili u Milan's u novootvorenom Alta šoping centru, gdje smo uživali u muzičkoj izvedbi benda Blavors do jutarnjih sati.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...