Novosti


Dogodki

Dogodki
13
Uspješan zaključak godine kroz PANTHEON!

Edukativnim programom za uspješan zaključak godine, proći ćemo kroz računovodstvene principe, ali i logičke pretpostavke prije zaključivanja poslovnih knjiga i sačinjavanja finansijskih izvještaja. Jednostavniji zaključak godine kroz PANTHEON!

18
Događaj 5.2.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 5. februara u Zenici! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

14
Poslovna analitika ZEUS - prijave su u toku

Temelji uspješnog poslovanja su dobro planiranje, izvještavanje i analiziranje, te je u sklopu poslovnog programa PANTHEON razvijen opsežan sistem za poslovnu analitiku (Business Inteligence) - ZEUS. Na svakom nivou odlučivanja

12
Jednostavno i pouzdano uradimo inventuru skupa u PANTHEONU

Pridružite nam se 29.11. 2019. u 11 sati na edukaciji i uradimo inventuru pouzdano i jednostavno. Pogledajte sadržaj...

15
PANTHEON edukacije u oktobru - po izboru

Upoznajte Workflow i DMS na primjerima, također i za modul Roba i naučite koje...

13
Ne propustite 4. Školu računovodstva - prijave u toku

Uz digitalizaciju i automatizaciju poslovanja, Vaše računovodstvo može raditi efikasnije. Prijavite se za 4. školu PANTHEON računovodstva sa obnovljenim nastavnim programom

24
USKORO - Postanite PANTHEON certificirani računovođa

Digitalizacijom i automatizacijom poslovanja možete postići učinkovitije računovodstvo. Sudjelujte u PANTHEON školi računovodstva, s revidiranim kurikulumom.  USKORO!

01
Edukacija: Fast Report ( osnove i napredno) - obuka u PANTHEONU

Ovog mjeseca augusta u okviru Datalab Akademije smo za Vas pripremili obuku Fast Reporta : osnovni i napredni nivo. Naučite oblikovati ispise prema Vašim potrebama! Pridružite nam se 29. 8. 2018. i/ili 30. 8 . 2019. u 10:00 online ili naručite samo video snimak ove edukacije. 

19
PANTHEON START - moduli Roba, Novac, Plate

START u PANTHEON-u ! Nakon edukacije za modul Roba, pridružite nam se 25.7. i 27.7. na edukaciji za modul Novac i Plate sa našim konsultantima ili se samo prijavite i naknadno ćemo vam poslati snimak istih. 

23
PANTHEON Road Show 2016

PANTHEON Road Show je namijenjen partnerima, korisnicima i onim koji to žele postati.

13
Kadrovska evidencija kroz PANTHEON!

PANTHEON radionice organzovali smo tako, da su pogodne kako za početnike u kadrovskoj evidenciji, tako i za napredne korisnike. 

16
PANTHEON X 10.0.01.00 - Besplatno predstavljanje novosti!

Za korisnike sa validnim Ugovorom o pravu na godišnju nadogradnju, pripremili smo besplatno predstavljanje novosti.

03
Glasajte za Agro IT rješenje

Deutsche Telekom svake godine organizuje Business Wall of Fame takmičenje, na kojem traži najbolje “Internet of things” rješenje. Molimo Vas, da nam pomognete podići i širiti svijest o modernom gazdinstvu, čega je dio naše Agro IT rješenje.

23
Nakon Pantheon konferencije, ovako smo slavili na NY Pantheon Party *ERP STAR*
Nakon Pantheon konferencije druženje smo nastavili u Milan's u novootvorenom Alta šoping centru, gdje smo uživali u muzičkoj izvedbi benda Blavors do jutarnjih sati.
23
Utisci sa Pantheon konferencije 2010
Treća Pantheon konferencija u Bosni i Hercegovini je iza nas! Bilo nam je lijepo sa Vama, nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja, a svakako Vam se radujemo naredne godine i želimo napraviti još bolju konferenciju za Vas!
18
NY PANTHEON PARTY *ERP STAR*
Srdačno ste pozvani!


21.12. od 19:00 sati
Milan's
Alta Shopping Centre
 
4. sprat

*** očekuju Vas odlična zabava i druženje ***
08
PA konferencija: ne propustite rok za prijavu i novo znanje!

Za Vas smo pripremili predavanja iz raznih oblasti Pantheona, kao i što ćemo Vam predstaviti specifična rješenja namijenjena djelatnostima, koje spadaju u prvu fazu fiskalizacije. Svi, koji nas posjetite ćete imati priliku za sticanje novog znanja, razmjenu iskustva i dobro druženje.


Uplatom svake kotizacije automatski ste donirali 5% i podržali humanitarni projekat NVO „Otvorena mreža“

Add Content...