Новости


Dogodki

Dogodki
11
PANTHEON Конференција - со нов датум!

Почитувани корисници и партнери, поради ширењето на вирусот КОВИД-19, ќе ја презакажеме PANTHEON конференцијата.
Новиот датум и локација ќе бидат објавени наскоро.

23
PANTHEON Конектор Лиценци-Верификација

Конектор лиценците, кои се задолжителни за екстерните решенија кои се поврзуваат со Даталаб датабазата, беа имплементирани при промената на лиценци во Април 2015.

25
До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

​Ве покануваме, да ни се придружите на меѓународната PANTHEON конференција 2017. Не ја пропуштајте "First minute" понудата, која е важечка до петок, 27.10.2017. На конференцијата ќе претставиме примери на успешни дигитални трансформации со PANTHEON корисниците и ќе одговараме на бројни прашања поврзани со дигитализацијата. Ова е настанот кој навистина не смеете да го пропуштите. Се гледаме на 16. и 17.11.2017 во Порторож. >> Повеќе информации и пријава

14
Ве Покануваме на Меѓународната PANTHEON Конференција 2017

Главната идеја на годинешната конференција е да ги претстави ефикасните методи и чекори на патот до вашата успешна дигитална трансформација со PANTHEON. Веруваме, дека дома со себе ќе однесете барем една нова идеја, која лесно ќе ја искористите во својата деловна околина уште од првиот нареден ден! >> Повеќе Информации и Пријава

15
PANTHEON X верзија 10.0.07.30 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.30

01
PANTHEON X верзија 10.0.07.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во најновата верзија на PANTHEON X 10.0.07.20

29
PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

Почитувани,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.10

13
PANTHEON X верзија 10.0.07.00 новости!

Со задоволство ви ги претставуваме новостите на новата верзија PANTHEON X 10.0.07.00

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.20

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.10 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.10

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.00 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.00

28
Подобрување на Авторизациите Пренесено во Верзија 10.0.06.20!

Споменатите подобрувања со авторизациите не успеавме да ги истестираме во сите можни ситуации, поради што одлучивме да не ги имплементираме во PANTHEON 10.0.06.0.

14
PANTHEON X верзија 10.0.04.20 Новости!

Ви ги претставуваме новостите на PANTHEON X верзија 10.0.04.20

14
PANTHEON X верзија 10.0.05.0 Новости!

Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.05.0

01
Заедно одбројуваме до 50,000-от PANTHEON Корисник

Само уште неколку седмици преостануваат до 50,000-от PANTHEON корисник кој ќе  стане дел од нашето семејство

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.10 новости!

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на PANTHEON 10.0.05.10

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.20 новости!

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата PantheonX верзија 10.0.05.20

14
PANTHEON X верзија 10.0.04.10 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на верзијата PANTHEON X 10.0.04.10. 50266 - Креирана Функциј...
14
PANTHEON X верзија 10.0.04.0 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.04.0. 49724 - Нов ДДВ-ЕПФ (со имплемен...
21
Корекција на програм Clotho во верзија 10.0.4.00
Почитувани Корисници, Програмот Clotho е корегиран во новата верзија на Pantheon 10.0.4.00. Само програмот PAUpgrade.exe е корегиран.   ...
Page 1 of 7First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  Next   Last   

Add Content...