Новости


Drugo

Drugo
04
PANTHEON Crew на традиционално Даталаб Едрење
Од 22 до 29 септември ги отворивме едрата и заедно со нашите партнери, корисници и вработени од регионот се впуштивме во истражувачка акција на хрватс...
13
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поддршка и помош на 14.09.2015

Ве известуваме дека на 14.09.2015 (понеделник), вработените од Даталаб МК ќе бидат на интерни обуки, што значи дека нема да ги извршуваат своите редовни работни задачи поврзани со поддршка и помош на крајните корисници.

30
СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

28
Даталаб Словенија ги преместува своите канцаларии

Даталаб Словенија ги преместува своите канцаларии.

14
Среќна стара-нова година! :)

Денеска во ДАТАЛАБ МК, по повод Василица, според стариот обичај, се кршеше пита со паричка!

02
Подесувања во МПИН за 2013 година

Доколку при увезувањето на плата во МПИН ви се појави грешка тоа значи дека немате отворено нов период за 2013 година со ново даночно ослободување.

 

25
Од 01.01.2013 - македонските ДЕНИ се надвор од употреба

Доколку имате заокружување во ДЕНИ, контактирајте го вашиот партнер за поддршка, за да ја направи промената на време во PANTHEON.

02
2. Роденеден на U-Site!

Почитувани корисници на PANTHEON, драги посетители на U-site, денеска е и ваш ден! СЕ НАЈДОБРО!

31
Оптимизиран приказ на видео снимки - PANTHEON TV

На страната за корисници направивме промена на прикажувачот на видео снимки.

21
Работно време на 22.08.2012 - ДАТАЛАБ МК

Утре - 22.08.2012, Даталаб МК ќе работи со променето работно време.

06
ДАТАЛАБ и ДАТА Д.O.O. – СИГУРНИ ПАРТНЕРИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

»Се што Ви е потребно е под еден покрив« Ќе добиете голем обем на услуги за да направите поедноставен влез во нов бизнис на Словенечкиот пазар, се под еден покрив. Со наша помош, ќе заштедите голем дел од Вашето време.

02
Како за една година го проширивме »племето« на задоволни PANTHEON корисници?

Прочитајте го интервјуто со Андреј Мертељ, извршниот директор на Даталаб Технологии ДД, за првата годишнина од обновувањето на PANTHEON страната за корисници

01

Каде можете да ни пишете? На Форумот! Кога? Што поскоро! Зошто? Бидејќи подобрувањата можеме да ги направиме само заедно со вас!

 

28

      Почитувани посетители на PANTHEON корисничката страна,

Пред се Ви благодариме што ја збогатувате корисничката страна со своето присуство.
Ви благодариме бидејќи бевте со нас, и веруваме дека и во следната година ќе се вратите во нашето виртуелно катче за размена на информации и знаење!
Ви посакуваме многу здравје, среќа и успех во новата година!

Среќни празници!

25

Компанијата Даталаб Технологии Д.Д. стана Партнер на годината на Oracle по бројот на остварени продажби во 2010 година!

25

На 17.11.2010 во рамките на Манифестацијата "Бизнис денови низ Македонија 2010" која ја организира Словенечко-македонскиот бизнис клуб, беше организиран настан – “Бизнис ден во Скопје“, во Гратскиот Трговски Центар.

Даталаб МК на свој штанд го претстави својот продукт PANTHEON.

Add Content...