Novosti

 


Događaji

 

14
[PANTHEON konferencija 2022] Rezervirajte 19. maj!

Ugostit ćemo iskusne korisnike PANTHEON-a koji su digitalizirali svoje poslovanje i već koriste PANTHEON web rješenja, usluge e-poslovanja i druge alate za digitalizaciju i automatizaciju. Saznat ćete o konkretnim prednostima / poboljšanjima koja su kompanije postigle uvođenjem digitalnih rješenja u svakodnevno poslovanje.

19
PANTHEON Cloud business Event: Bihać, 8.12.2021.

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativni događaj. Razgovarajmo o sigurnoj budućnosti poslovanja. Upoznajte kompanije koje koriste sve prednosti cloud tehnologije i poslovnog programa PANTHEON. Prijavite se!

13
PANTHEON Cloud business Event: Tuzla, 27.10.2021.

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativni događaj. Razgovarajmo o sigurnoj budućnosti poslovanja. Upoznajte kompanije koje koriste sve prednosti cloud tehnologije i poslovnog programa PANTHEON. Prijavite se!

13
PANTHEON Proljetne radionice: 1 kotizacija/preduzeće = 6 edukacija

U sklopu 1 kotizacije/preduzeće 1 do 3 vaših zaposlenika može sudjelovati na 6 edukacija u Proljetnoj PANTHEON školi

25
Događaj 14.3.2019: DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA POSLOVANJA

Dobrodošli na PANTHEON poslovno-edukativni događaj 14. marta u Derventi! Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama i IT menadžerima kao i ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa.

25
BH Telecom i Datalab predstavili novu uslugu za savremeno računovodstvo – PANTHEON Cloud

Povodom predstavljanja nove usluge BH Telecoma i Datalaba, u prostorijama BH Telecoma u Sarajevu je održan poslovno-edukativni događaj, gdje je pred više od stotinu zvanica, eminentnih računovodstvenih agencija i drugih kompanija predstavljeno novo rješenje za računovodstvo u oblaku – Usluga PANTHEON Cloud.

03
Uspješan zaključak godine kroz PANTHEON!

Edukativnim programom za uspješan zaključak godine, proći ćemo kroz računovodstvene principe, ali i logičke pretpostavke prije zaključivanja poslovnih knjiga i sačinjavanja finansijskih izvještaja. Jednostavniji zaključak godine kroz PANTHEON!

20
PANTHEON eVent, 6.2. i 8.2. od 9.00 do 15:00

Predstavljamo Vam glavne novosti u PANTHEON-u! Edukativni događaj bit će organiziran u dva dijela. Prvi, za sve uposlene koji u preduzećima koriste PANTHEON i drugi, specijalno za računovođe sa akcentom na uspješnu pripremu završnih računa.

23
Datalab d.d. i ove godine proglašen državnim prvakom na takmičenju European Business Awards

 

Datalab je imenovan za slovenskog državnog prvaka na takmičenju European Business Awards, najvećeg takmičenja za preduzeća u Evropi, koje ima cilj da se prepozna i promovira uspješno poslovanje i podrži razvoj snažne poslovne zajednice širom Evrope. Više detalja...

 

17
Svi putevi vode prema PANTHEONu – RoadShow 2016

Veoma smo ponosni na naše partnere i korisnike. Iz tog razloga, Datalab je organizovao RoadShow koji je za cilj imao druženje, razmjenjivanje mišljenja i razgovor o PANTHEONu, budućnosti i načinu na koji PANTHEON može poboljšati poslovanje.

05
Zajedno jedrimo u pravom smjeru – Tradicionalno Datalab jedrenje
Kao i obično, Datalab porodica – uposlenici i poslovni partneri se okupljaju svake godine na tradicionalnom Datalab jedrenju.
27
2. PANTHEON škola računovodstva
Kao učesnik ćete savladati sva ona temeljna znanja, koja su potrebna za samostalno vođenje PANTHEON računovodstva.
11
Najbolji izbor za vrhunsku PANTHEON TV edukaciju!

Pred novu poslovnu godinu sumirali smo utiske, sabrali najbolje prakse i pripremili kolekciju tematskih paketa za vrhunsku PANTHEON TV edukaciju. Uštedite do 50% i ostvarite pravo na video snimak edukacija realizovanih od strane PANTHEON stručnjaka iz BiH, ali i iz regije.

15
PANTHEON X 10.0.02.00 - Besplatno predstavljanje novosti!

08.06.2016. izašao je PANTHEON build 10.0.02.00. Za korisnike sa validnim Ugovorom o nadogradnji pripremili smo besplatno predstavljanje novosti. Više informacija u nastavku...

15
Kadrovska evidencija kroz PANTHEON!

Kroz PANTHEON radionice naučit ćemo kako da organizujemo kadrovsku evidenciju, te kako da sve informacije o kadrovima i vrstama zarada koje su uposleni ostvarili, uz bonuse i odbitke imamo na jednom mjestu. 

31
Partnerska suradnja – Okrugli stol i radionica!

Novu poslovnu godinu započet ćemo sa aktivnijim učešćem DataLab partnera, a sve u cilju još kvalitetnijih aktivnosti kod krajnjih korisnika – od zahtjevnijih implementacija, podrške i obuke do razvoja specijalnih (vertikalnih) rješenja.

28
Režim rada 02.05. i 03.05.2016

Za slučaj hitne intervencije/podrške ugovorni korisnici na raspolaganju imaju dežurne kontakte...

13
Agencija SoftConsulting i Datalab Akademija Vas nagrađuju!

6. godina uspješnog poslovanja je povod da Datalab Akademija i Agencija SoftConsulting nagrade 1 našeg korisnika.

28
PANTHEON X 10.0.01.00. – Video snimak održane prezentacije!

Ukoliko ste propustili predstavljanje novosti, video snimak možete pogledati ovdje...

21
Cjelovita tranzicija sa PANTHEON SE na ME!

Tranzicija na PANTHEON ME licencu donosi, pored neograničenog broja baza, i brojne druge funkcionalnosti koje ćemo prestaviti u 2 koraka.

Page 1 of 7First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  Next   Last   

Add Content...