Novosti


Događaji

 

06
Konferencija Dan PANTHEON računovođa

Poštovan korisnici, 20.10. u CineStaru Novi Zagreb te 22.10. u Hotelu Radisson Blu u Splitu zajedno s Hrvatskim Telekomom za vas ponovno organiziramo Dan PANTHEON računovođa. Prijavite se!

11
Konferencija PANTHEON Day 2020. - odgođena, novi datum uskoro!

Poštovani korisnici i partneri,

zbog općeg rizika od širenja korona virusa, konferencija PANTHEON Day 2020. će biti odgođena. Novi datum i lokacija bit će objavljeni uskoro.

Radujemo se zajedničkom druženju,
vaš Datalab tim

04
Konferencija PANTHEON Day 2018., 09. svibnja, Hotel Sheraton, Zagreb

Poštovani korisnici,

09. svibnja u Hotelu Sheraton,  Zagreb, organiziramo poslovnu konferenciju PANTHEON DAY 2018. s aktualnom tematikom GDPR/ Uredba o zaštiti osobnih podataka kroz PANTHEON.

10
Rezervirajte novi datum - 3. PANTHEON konferencija, 11.05.2017., Hotel Sheraton, Zagreb

Pozivamo Vas da nam se 11.05. u Hotelu Sheraton pridružite na 3. PANTHEON konferenciji! Predstavit ćemo Vam temelje PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0, s demonstracijom na praktičnim primjerima i put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova. Više informacija i prijava

18
Obrazac PDV

U slučaju da se prilikom učitavanja PDV obrasca na ePoreznu javlja poruka: Obrazac nije u skladu s propisanom XML strukturom, invalid child element 'PDVID', potrebno je u šifrantu subjekata za glavnog subjekta makuti oznaku HR u polju ID za PDV. Sastavimo XML datoteku za PDV. Nakon toga ponovno vratimo oznaku HR u šifrantu subjekata. 

Porezna uprava je promijenila XML shemu bez prethodne najave. Izmjene u Pantheonu će se izvršiti u najkraćem roku.

04
Znate li koji broj PANTHEON korisnika je vaša tvrtka kupovinom PANTHEON licence postala u regiji?

Pridružite se regionalnoj utrci! Kroz 2 koraka do dobitaka! Kupili ste Pantheon licencu/e u periodu od 01. do 28.02.2013.?  Znate li koji broj PANTHEON korisnika je Vaša tvrtka kupovinom PANTHEON licence/i postala u regiji? 3 tvrtke s najbržim i najtočnijim odgovorima osvajaju dobitak!

04
Otvara se Datalab Akademija u Hrvatskoj

25.01.2013. Datab Tehnlogije d.o.o. započinje sa novim edukacijskim programom pod nazivom Datalab Akademija. Otvorenje će se održati u hotelu Four Points by Sheraton Panorama u Zagrebu, sa početkom u  10.00 sati, te planiranim završetkom u 15.00 sati. (možete se prijaviti na slijedeći link :http://datalab.hr/index.php?id=5156 , ili kontaktirajte na marinap@datalab.hr za više informacija). Više informacija u detaljima novosti.

03
Završen RRIF road show

Prošli tjedan je završen dvotjedni Road show na kojem smo zajedno sa stručnjacima iz RRIF-a obišli 7 gradova Hrvatske i predstavili Pantheon, Datalab i cjelokupnu zajednicu.

08
Novi EDU Partner u Hrvatskoj

 

Potpisali smo EDU ugovor sa VSITE - Visokom školom za informacijske tehnologije.

02
2. rođendan Korisničkih stranica!

 

Ulazimo već u treću godinu kako se družimo sa vama te se trudimo da održimo vaše povjerenje i vjernost - ali ne samo sa odgovorima pri savjetovanju o radu s PANTHEON-om, redovnim informiranjem o svim novostima, već i sa brojnim poboljšanjima U-site-a. Poštovani korisnici PANTHEON-a, dragi posjetioci U-sitea, danas je i VAŠ dan! SVE NAJBOLJE!

 

31
Održana mini Pantheon konferencija "Dan ERP-a i Fiskalizacije"

Dana 30.10.2012. godine u Zagrebu je održana Pantheon mini konferencija na kojoj smo u prepunoj dvorani HGK Zagreb održali predavanja na temu fiskalizacije i ERP softvera. 

12
Nedostupan Datalabov ured u Puli
Poštovani,   Ovim putem Vas obavještavamo kako je ured u Puli nedostupan radi telekomunikacijskih problema.   Hvala na razumijevanju Ma...
21
Bili smo na CeBit-u

Ove godine je i Datalab bio izlagač na najvećem sajmu informacijskih tehnologija u svijetu.

31

U dvodnevnom druženju naučili smo raditi sa Zeus alatom, certificirali se i lijepo se zabavili u ugodnom društvu...

03
Zeus edukacija: Naučite koristiti alat za donošenje kvalitetnih odluka

Svojom funkcionalnošću, lakoćom korištenja i brojnim mogućnostima, ZEUS je oružje, a ne samo alat moderne tvrtke! Upravljajte svojim informacijama pravovremeno, a ne kada je kasno. Naučite koristiti ZEUS.

18
Datalab akademija u Zagrebu
Dana 15.11. pri HGK u Zagebu održali smo drugu ovogodišnju Datalab Akademiju. Između 40-ak prijavljenih sudionika, našli su se kako partneri tako i ko...
08
Datalab akademija poziva na edukacijski događaj!

Datalab akademija organizira edukaciju za korisnike Pantheona. Za više informacija pročitajte članak.

03
Kako smo za godinu dana proširili »pleme« zadovoljnih PANTHEON korisnika

O tome zašto smo se odlučili za obnovljene PANTHEON korisničke stranice, o tehničkim poboljšanjima, o budućim planovima za razvoj i širenje zajednice koje su već napravljene na User site-u, razgovarali smo sa izvršnim direktorom Datalaba, Andrejem Merteljem.
 

02
Slavimo 1. rođendan korisničkih stranica!
Poštovani posjetitelji korisničkih stranica, dragi PANTHEON ™ korisnici i korisnice! Danas, 2 studenog obilježavamo jednu godinu od k...
14
Pula Boat Fair 2011
Posjetite nas na 2. međunarodnom sajmu brodske opreme, Pula Boat Fair 2011.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...