Новости


Događaji

 

08
Даталаб Академија - Pantheon Сертифициран Сметководител
                                          ...
09
Резервирајте си место на обуката за Архивско работење
09
Резервирајте си место на обуката за ПОС - Малопродажба
09
Распоред и ценовник на едукации - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА
Почитувани партнери и корисници,  Даталаб МК го објави распоредот на едукации за едукацискиот циклус во Даталаб Академија за 2015година. ...
15
Неработен ден 19.01.2015
Почитувани,   поради верскиот празник Богојавление (Водици), Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!
29
Нов партнер на Даталаб МК

Организиран промотивен настан во Битола по повод мигрирањето на Пантеон од страна на Мегасофт, новиот партнер на Даталаб МК.

05
Даталаб и ФФРМ организатори на конференцијата „Менаџирање на фарма преку информатички–комуникациски технологии (позитивни примери)“

Даталаб МК заедно со Федерацијата на Фармери на Македонија (ФФРМ) организираа конференција „Менаџирање на фарма преку информатички – комуникациски технологии (позитивни примери)".

05
Неработен ден 08.12.2014
Почитувани,   поради државниот празник св. Климент Охридски, Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!
17
CEED Македонија - Свечено доделување на сертификати

И оваа година ДАТАЛАБ МК зеде учество на регионалната конференција на CEED за млади менаџери и претприемачи.

17
Неработни денови 18.04 и 21.04.2014

Среќни Велигденски Празници!

16
Нова ДДВ пријава  - упатство за пополнување -

Нова ДДВ пријава - упатство за пополнување -

14
Даталаб со Pantheon Farm Accounting на TechAgro 2014

Даталаб оваа година за прв пат зема учество на реномираниот интернационален саем за земјоделство и агротехника, TechAgro 2014, кој се одржа од 31 Март до 04 Април 2014 год. Во Брно, Чешка, каде го претстави своето решение за целокупна евиденција на активностите и процесите на фарма, Pantheon Farm.

26
Брзо растечки компании - Газели!

Минатата недела во Република Македонија, по терк на многу Европски држави се објави избор на компаниите кои ги задоволуваат условите на брзо растечки компании - таканаречени ГАЗЕЛИ.

23
ДАТАЛАБ на 5-от ИнфоКом Албански Телеком Форум

ДАТАЛАБ присуствуваше  на 5-от ИнфоКом Албански Телеком Форум на кој учествуваа најеминентните компании од aлбанското информатичко општество.

15
Промотивен настан во Куманово за компании!

Промотивен настан во Куманово за компании со почеток во 13 часот на 20.11.2013 во ресторан Ексклузив (мала сала).

15
Промотивен настан во Куманово за сметководствени бироа!

Промотивен настан во Куманово за сметководствени бироа со почеток во 10 часот на 20.11.2013 во ресторан Ексклузив (мала сала).

01
Промотивен настан во Скопје за сметководствени бироа!

Промотивен настан во Скопје за сметководствени бироа со почеток во 10 часот на 06.11.2013 во хотел Порта, Аеродром

01
Промотивен настан во Скопје за компании!

Промотивен настан во Скопје за компании со почеток во 13 часот на 06.11.2013. во хотел Порта, Аеродром!

29
Тимот од Економски Факултет – Скопје, го освои второто место во Бања Лука, на меѓународниот натпревар “Мини Олимпијада - Сметководство 2013“!

Високата школа “Бања Лука Колеџ“ по трет пат го организираше студентскиот натпревар од областа на сметководството, под називот “Мини Олимпијада - Сметководство 2013“. Натпреварувањето се одржа на 24. и 25. мај, во просториите на “Бања Лука Колеџ“, Бања Лука (БиХ).

13
Девојките во ИКТ!

Даталаб МК со огромно задоволство ја поддржува иницијативата на Обединетите Нации и беше дел од првата конференција "Девојките во ИКТ" во Република Македонија.

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Add Content...