PANTHEON TV

Informacije

PANTHEONTVMK
10. 01. 2022 13:11:55
Category:
10.0.26.00
Во ова видео, ќе ви ја претставиме можноста за додавање барање за потпис од корисникот во исписи
Исписите кои бараат потпис од корисникот може да се конфигурираат да содржат компонента за потпис и ...

Podobni posnetki

Во ова видео, ќе ви ја претставиме можноста за стопирање задачи што чекаат
Во ова видео, ќе ви претставиме напредно едитирање на структурата на извештаи на контролна табла
Во ова видео ќе Ви ја претставиме функцијата адХок преглед анализа за книжење во Бруто Биланс
Во ова видео ќе Ви ја претставиме функционалноста за креирање на извештаи за книжење во евиденциските налози
Во ова видео ќе Ви ја претставиме функционалноста за книжење на временските разграничувања
Во ова видео, ќе ви го претставиме блокот за прием на емеилови со користење на Бизнис процес за внос во Системот за Управување со Документи (ДМС)
Во ова видео ќе ви го претставиме календарот на вработени
Во ова видео ќе ви ја претставиме функцијата Часови на работа
Во ова видео, ќе ви ја претставиме функцијата Календарска хиерархија во производството
Во ова видео ќе ви ја претставиме функцијата на Волшебникот „Потврди непотврдени документи“, која може да се користи на документите POSX

Zgodovina

Loading...

If you can't see video player, click here or flash icon bellow to install flash video player.Sporoči nam mnenje