PANTHEON TV

Informacije

PANTHEONTVMK
10. 01. 2022 14:10:00
Category:
10.0.26.00
Во ова видео ќе Ви ја претставиме функционалноста за книжење на временските разграничувања
Со оваа функционалност се овозможува ефикасно следење и прекнижување на временските разграничувања н...

Podobni posnetki

Во ова видео ќе Ви ја претставиме функцијата адХок преглед анализа за книжење во Бруто Биланс
Во ова видео ќе Ви ја претставиме функционалноста за креирање на извештаи за книжење во евиденциските налози
Во ова видео, ќе ви ја претставиме можноста за стопирање задачи што чекаат
Во ова видео, ќе ви ја претставиме можноста за додавање барање за потпис од корисникот во исписи
Во ова видео, ќе ви претставиме напредно едитирање на структурата на извештаи на контролна табла
Во ова видео, ќе ви го претставиме блокот за прием на емеилови со користење на Бизнис процес за внос во Системот за Управување со Документи (ДМС)
Во ова видео ќе ви го претставиме календарот на вработени
Во ова видео ќе ви ја претставиме функцијата Часови на работа
Во ова видео, ќе ви ја претставиме функцијата Календарска хиерархија во производството
Во ова видео ќе ви ја претставиме функцијата на Волшебникот „Потврди непотврдени документи“, која може да се користи на документите POSX

Zgodovina

Loading...

If you can't see video player, click here or flash icon bellow to install flash video player.Sporoči nam mnenje