Информация за магазина

Iskalnik
 
 
Избери дейност
 
 
 
Търсене
  

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text

Forum

I. Kaj je Developer Tržnica (Marketplace)?

Developer Tržnica je spletno mesto z Developer rešitvami, s katerimi lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON. Je stičišče nadgradenj in dodatkov, ki skupaj s PANTHEON-om predstavljajo najbolj celostno ponudbo poslovnoinformacijskih sistemov, tako v Sloveniji kot tudi širši regiji JV Evrope.

Osnovni namen Tržnice je trženje in prodaja Developer rešitev in osveževanj zanje. Vsi ostali procesi, od implementacije developer rešitve in izvajanja podpore, so stvar uporabnikov in developer partnerjev.

II. Zakaj bi kupoval tako specifične rešitve, kot so developer rešitve, na Datalab Tržnici?

Za takšno obliko Tržnice, ki v mnogem spominja na spletno trgovino, smo se odločili iz iz več razlogov. Glavni razlog je vsekakor ponuditi našim uporabnikom na enem samem mestu vse dodatne rešitve za PANTHEON, ki jih je možno preko spleta tudi naročiti in kupiti.

Če strnemo vse pluse za uporabnike:

  • celosten pregled nad vso ponudbo dodatnih rešitev,
  • pregledne cene rešitev,
  • enoten in zelo pregleden sistem plačevanja,
  • možnost prebiranja mnenj drugih uporabnikov in dodajanje lastnih mnenj.*

Zavedamo se, da je posredovanje developer rešitev precej drugačno od npr. spletne prodaje pralnih strojev ali televizij, vendar trdno verjamemo, da lahko tudi tak poslovni model uspe in prosperira.

*Ta funkcionalnost je še v razvoju

III. Kako deluje Developer Tržnica?

Procese v Developer Tržnici lahko razdelimo na dva sklopa:

  • Dodajanje rešitve. Najprej Developer partner doda DEV rešitev (ali več njih) preko Developer spletnega portala. V opisu rešitve so osnovne specifikacije, podrobnejši opis, kontaktni podatki, cena rešitve, cenik morebitnega osveževanja in podpore itd. Opis se avtomatično prenese v Tržnico, ki je vidna na Uporabniških straneh in Partnerskih straneh.
  • Nakup rešitve. Uporabnik na Datalab Uporabniških straneh izbere primerno rešitev s svojimi parametri (št. licenc, osveževanje itd). Ko potrdi naročilo, prejme potrdilo o prejemu naročila in predračun po e-pošti. Ko plača predračun, dobi po pošti račun, potrdilo o plačilu in morebitne namestitvene datoteke (DPA install files). Dobi tudi kontakte in navodila za nadaljne delo z Developer partnerjem (implementacija, podpora itd), s katerim v roku največ treh dni začne z implementacijo.

VI. Kdo je za kaj odgovoren na Tržnici?

Datalab skrbi za pravilno delovanje Tržnice in za tehnično infrastrukturo. Izvaja zaledne procese v prodajnem postopku – prejema naročila, izdaja predračune, potrjuje plačila in posreduje informacije o povpraševanju developer partnerju.

Developer partnerji so odgovorni za točnost in verodostojnost opisov rešitev ter za vse poprodajne postopke (implementacija, uvajanje uporabnikov, podpora itd). Seveda so odgovorni tudi za pravilno delovanje svojih rešitev.

V. Kako postanem developer partner?

Modele sodelovanja si lahko ogledate na naši spletni strani ali na Developer straneh (odprite menijske postavke Datalab DEV program)

Podrobnosti sodelovanja so predstavljene v pogodbi.

Marketinške aktivnosti

Cilj sodelovanja je, da uporabnikom PANTHEON-a ponudimo specializirane rešitve, ki so integrirane s programom. Pomagamo vam tudi pri izvedbi marketinških akcij:

  • vaše rešitve so objavljene na naših Uporabniških straneh na Tržnici rešitev,
  • predstavitev vaše rešitve našim uporabnikom in partnerjem preko PANTHEON novic,
  • direktna pošta (elektronsko, klasično),
  • skupno pojavljanje na dogodkih.

Za vse informacije o partnerstvu se obrnite na prodaja@datalab.si, 01 25 28 938, za marketinške aktivnosti pa na marketing@datalab.si, 01 25 28 916.