PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
 
Intrix CRM
By: INTERA d.o.o. 
Ocena: še brez ocene
 
Intrix™ CRM je enostaven sistem za CRM. Podpira ključne poslovne procese v prodaji, servisu in marketingu.
 
Cena: od 22 € / uporabnik na mesec
 Preizkusite sistem Intrix CRM brezplačno.
 
Več info:
 
059 089 990
info@intera.si
Obišči spletno stran
Obišči blog
 
Podrobni opis
 

Ključna prednost programa Intrix CRM je v enostavni uporabi, izjemni prilagodljivosti, piko na i pa doda še odlična podpora uporabnikom. Hitro se lahko prilagodi optimalnim potrebam in željam naročnika. 

Ključne lastnosti:

  • Podatki na enem mestu. Podatki o strankah so zbrani na enem mestu, zato hitreje najdemo iskani podatek.
  • 360° pregled nad strankami. Popoln pregled vseh aktivnosti s strankami - kontaktne osebe, ponudbe, sestanki, naloge, klici, ...
  • Spremljanje prodajnih povpraševanj in priložnosti. Učinkovito spremljanje prodajnih priložnosti poveča število uspešno pridobljenih poslov. 
  • Organizator za učinkovito vodenje aktivnosti in sestankov neposredno v sistemu CRM. Zgradite uporabno "zgodovino aktivnosti" svojih strank 
  • Vodenje servisov / reklamacij. Enostaven modul za vodenje servisnih zahtevkov s prikazom na planerju
  • Priprava prodajnih in marketinških akcij. Hitro segmentiranje podatkov po želenih kriterijih in priprava za tisk na nalepke ali kuverte, pošiljanje mailingov, ...
  • Mobilna aplikacija omogoča, da imate podatke zmeraj pri roki 

Zraven klasičnega najemnega modela nudimo za večja podjetja tudi možnost on-premise namestitve oz. namestitve na lastno strežniško infrastrukturo.

Organizacija aktivnosti z Urnikom:

Ključne koristi integracije med sistemoma Intrix in Pantheon:

Dvosmerna sinhronizacija podjetij in kontaktov. V prvem koraku uvedbe sistema CRM vsa podjetja in kontakte iz Pantheona prenesemo v Intrix (zavihka Podjetja in Kontakti). Temu pravimo inicialni prenos. Vsa polja in šifrante med seboj poenotimo in nato vzpostavimo dvosmerno sinhronizacijo podatkov. Ko vnesemo novo podjetje v Pantheon, se to tako avtomatsko prenese v zavihek Podjetja v Intrixu in obratno. Osveževanje se proži običajno vsakih 15 minut. Sinhronizacija deluje tudi v primeru urejanja podatkov o obstoječih podjetjih na eni in drugi strani. 

Sinhronizacija ponudb. Ponudbe največkrat implementiramo v CRM tako, da so tesno vpletene v proces prodaje oziroma v proces obdelovanja priložnosti. Najprej v Intrixu kreiramo novo priložnost v zavihku Priložnosti. Vpišemo vse podatke, ki jih imamo ob prvem stiku s potencialno stranko. 

Na posamezni priložnosti izvajamo različne prodajne aktivnosti (klici, sestanki …). Ko pride čas za kreiranje ponudbe, kliknemo na akcijo “Kreiraj ponudbo”. S tem se v Pantheonu avtomatsko odpre novo ponudba in avtomatsko se napolni glava ponudbe. Nato v Pantheonu na ponudbi dopišemo vse ostale postavke. Ko jo shranimo, se ponudba prenese v Intrix. Vidna je v zavihku Ponudbe pod priložnostjo, vključno s postavkami, ki smo jih izbrali v Pantheonu.

Ko se je ponudba prenesla v Intrix, se status priložnosti avtomatsko spremeni na “Poslana ponudba”, istočasno pa se kreira še “follow up” aktivnost, npr. naloga, da potencialno stranko pokličemo čez tri dni (to pravilo se lahko poljubno nastavi). Avtomatsko se določi tudi vrednost priložnosti, in sicer iz zneska ponudbe. Vse spremembe na ponudbah, ki jih naredimo v Pantheonu, se avtomatsko sinhronizirajo v Intrix. Tako imamo v celoti integriran prodajni proces med Intrix CRM-jem in Pantheonom.

Prikaz finančnih podatkov. Na kartici stranke prikazujemo finančne podatke iz sistema Pantheon v realnem času. To pomeni, da ko kliknemo na določeno podjetje, se Intrix avtomatsko poveže s Pantheonom in prikaže finančne podatke, ki so aktualni v tistem trenutku. Prikazujemo lahko različne podatke; spodaj so prikazani tisti, ki jih uporabimo največkrat.

Več informacij o sistemu Intrix CRM in brezplačen preizkus.