PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
 
Atlantida AIR
By: JAMADA d.o.o.
 
Ocena: še brez ocene
 
Atlantida AIR omogoča, na podlagi transakcij v globalnem rezervacijskem sistemu Amadeus, kreiranje računov s prištetimi rezervacijskimi stroški (RSF) in drugimi doplačili, ki jih zaračunamo potnikom. Modul je namenjen vsem turističnim agencijam z IATA registracijo.
 
Cena: 300 €  (cena velja v primeru hkratnega nakupa modula Atlantida)
 
Več info:
 
02 330 53 50
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 

Modul Atlantida AIR nam z vmesnikom The Amadeus A.I.R. for Back-Office omogča na podlagi transakcij v globalnem rezervacijskem sistemu Amadeus kreiranje računov s prištetimi rezervacijskimi stroški (RSF) in drugimi doplačili, ki jih zaračunamo potnikom. Ob izdaji letalske vozovnice se z rezervacije (PNR) avtomatsko prenesejo vsi potrebni podatki za izdajo računa. Modul je namenjen potovalnim agencijam in letalskim družbam, ki imajo registracijo Mednarodnega združenja letalskih prevoznikov (IATA) in uporabljajo rezervacijski sistem Amadeus. Ker je standard The Amadeus A.I.R. for Back-Office razširjen po vsem svetu, je rešitev uporabna praktično za vse IATA agente - ne glede na to, na katerem kontinentu se nahajajo.

Sistem nam na enak način, kot pri izdaji vozovnice, omogoča tudi izdajo računa za ostale transakcije, kot so različne spremembe, doplačila za dodatno prtljago in MCO transakcije.

Ob koncu obračunskega obdobja lahko BSP račun (Billing and Settlement Plan) enostavno uvozimo v Pantheon™. Ob uvozu se na podlagi ustreznih nastavitev določijo vsi potrebni podatki, ki so potrebni za pravilno evidentiranje računa v pomožne in temeljne poslovne knjige. Prav tako se določijo ustrezni stroškovni nosilci, ki pripadajo posamezni letalski družbi, s pomočjo katerih lahko kasneje izdelujemo različne preglede in analize.

Pregledi zelo poenostavijo delo pri kasnejših spremembah in refundacijah, saj nam sistem omogoča takojšen dostop do vseh dokumentov in transakcij, ki se nanašajo na posamezno vozovnico. Tako lahko sledimo celotni zgodovini vozovnice.

Vsi izdani in prejeti računi, ki se nanašajo na poslovanje z letalskimi vozovnicami, so opremljeni s pravilnimi davčnimi stopnjami, konti in ostalimi podatki, ki so potrebni za pravilno evidentiranje v računovodskih in davčnih evidencah.

Za nakup, predstavitev, ponudbo in dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 02 330 53 50 (Sašo Bombek), ali pošljite elektronsko pošto na elektronski naslov saso.bombek@jamada.si.

 

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: info@jamada.si
ali nas pokličite na telefonsko številko: (02) 330 53 50.