PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text

 

Avtomatski zajem podatkov
By: INFO-KOD d.o.o.
Ocena: še brez ocene
 
Ročni terminal za zajem podatkov.
 
Cena: po dogovoru
 
Več info:
 
01 256 24 99
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 

Kako zmanjšati nepotrebno zapravljanje časa je vsakdanje vprašanje, ki se nam zastavlja v vseh vejah poslovanja. Sodobni informacijski sistemi zahtevajo hiter vnos informacij in natančno distribucijo podatkov. Klasični vnos podatkov s pomočjo tipkovnice je počasen, napake so pogoste. Uporaba avtomatskega zajema podatkov nam pomaga, da se tem napakam izognemo. Najboljši primer je uporaba črtne kode.

Ročni terminal za zajem podatkov je optimalna rešitev v naslednjih primerih:

Inventura v skladišču/trgovini

Inventura v skladišču/trgovini se izvaja na ta način, da z ročnim terminalom preberemo črtno kodo artikla in vpišemo količino. Podatke po končanem vnosu prenesemo v informacijski sistem na nadaljnjo obdelavo.

 

Sprejem in izdaja blaga

Z uporabo ročnega terminala lahko sprejem ali izdajo izvajamo izredno hitro in natančno. V primeru, da uporabljamo RF terminal, se vnešeni podatki sproti ažurirajo v centralni bazi podatkov in so na razpolago vsem ostalim uporabnikom. Istočasno dobimo možnost tiska spremljajoče dokumentacije, kar dodatno zmanjšuje čakalni čas.

 

Preverjanje cen artiklov

Ročni terminal vsebuje kompletno bazo artiklov z vsemi cenami in opisi artiklov. Če pri preverjanju ugotovimo razliko v ceni, lahko s prenosnim tiskalnikom takoj natisnemo novo etiketo. V kolikor nam informaciski sistem to omogoča, lahko vnašamo artikle, ki jih na policah zmanjkuje in na ta način sproti kreiramo naročilo skladišču.

 

Mobilna prodaja

Mobilna prodaja je namenjena izdaji blaga na terenu. Komplet je sestavljen iz ročnega terminala in tiskalnika. Na ta način lahko takoj natisnemo račun ali dobavnico in se izognemo prepisovanju podatkov po vrnitvi v pisarno.

 

Popis osnovnih sredstev

V pisarnah, poslovnih objektih, tovarnah, podjetjih, osnovna sredstva najprej označimo z nalepkami s črtno kodo. Ročni terminal vsebuje podatke lanskoletnega popisa in nam takoj da vse podatke o prebranem osnovnem sredstvu. Ker za zajem enega osnovnega sredstva potrebujemo samo tri sekunde, sam popis traja bistveno manj časa kot z uporabo klasične metode.