PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text

 

ProdIT – Preactor vmesnik, APS ali sistem za napredno planiranje in razporejanje
By: ProdIT, d.o.o.
Ocena: še brez ocene
 
V podjetju ProdIT d.o.o. ponujamo oziroma omogočamo uporabo vrhunskega orodja za planiranje in terminiranje proizvodnje, Preactor.
 
Cena: po dogovoru
 
Več info:
 
+386 59 137 980
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 

Predstavitveni filmček v visoki ločljivosti si lahko ogledate TUKAJ.


Preactor International je s svojim orodjem za planiranje in terminiranje proizvodnje Preactor vodilno podjetje v svetovnem merilu na tem področju. O tem priča podatek, da Preactor uporablja več kot 2.200 podjetij v 65 državah po celem svetu. Več podatkov o Preactor International in orodju Preactor boste našli na spletnih straneh podjetja www.Preactor.com.

V podjetju ProdIT d.o.o. smo veseli, da nam je uspelo preko podjetja INEA d.o.o., ki je zastopnik programa Preactor za Adriatic regijo, pridobiti status pooblaščenega partnerja Reseller, ter tako ponuditi oziroma omogočiti uporabo tega vrhunskega orodja za planiranje in terminiranje proizvodnje, predvsem uporabnikom proizvodnega modula programske opreme DataLab PANTHEON. V ta namen razvijamo ProdIT Preactor Interface, ki omogoča tesno in odzivno učinkovito povezovanje med ERP sistemom DataLab PANTHEON in Preactorjem in s tem kar najbolje izkoristiti prednosti, ki jih imata ti dve orodji in na ta način uporabnikom omogočiti konkurenčne prednosti, ki so v današnjih kriznih časih še kako pomembne za razvoj in obstoj vsakega proizvodnega podjetja.