PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
MOBOS Zbiranje naročil in pospeševanje prodaje
LEOSS d.o.o.
 
 
Zbiranje naročil na terenu za bodoče dostave blaga
 
Cena: po dogovoru
 
Več informacij
 
+386 1 530 90 20
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
 
Podrobni opis
 

Ste se kdaj vprašali, kdo so zmagovalci današnjega časa? To so tista podjetja, ki so od konkurentov hitrejša, prilagodljivejša, inovativnejša – preprosto boljša. To velja tudi za prodajo, kjer je danes tehnologija tisti zadnji dejavnik doseganja konkurenčne prednosti. Tempo razvoja poslovanja vse bolj narekujejo mobilne rešitve, katerih prednosti zaposleni s pridom izkoriščajo na terenu. Mobilnost je tako danes nuja, ki ob uporabi ustreznih in fleksibilnih mobilnih rešitev pripelje do boljših rezultatov.

 

Celovito rešitev MOBOS Zbiranje naročil in pospeševanje prodaje priporočamo vsem organizacijam, ki želijo pospešiti zbiranje naročil na terenu. Informacijsko podpira zbiranje naročil za bodoče dostave blaga. S pomočjo ročnih terminalov pri stranki ustvarimo ustrezne dokumente (naročilo, priporočilo, prisotnost blaga na policah, »out-of-stock«) in jih po potrebi sproti natisnemo na mobilnem tiskalniku. Prenos podatkov o opravljenih transakcijah v poslovno-informacijski sistem matične organizacije poteka avtomatsko.

 

Zakaj MOBOS Zbiranje naročil in pospeševanje prodaje?

 

Ker omogoča:

  • določanje poti, prioritet ter spiskov blaga za dostavo na posamezne naslove in dostavna mesta
  • vpogled v zadnja naročila za posamezno stranko in izdelek
  • pospeševanje prodaje s pomočjo priporočila
  • pripravo naročil pri kupcih na osnovi stanja zalog in predhodnega prometa
  • kontrolo prisotnosti blaga na policah
  • pregled prodaje po delavcu in dostavnem mestu
  • vodji prodaje olajša obdelavo podatkov in pripravo analiz

Kako postati hitrejši od konkurence, prilagodljivejši, inovativnejši – preprosto boljši?

Svojim trgovskim potnikom omogočite doseganje večje prodaje z rešitvijo MOBOS Zbiranje naročil in pospeševanje prodaje, ki je povezljiva z vašim informacijskim sistemom Pantheon 5.0 in 5.5.

 

Kako poteka delo na terenu?

Pobiranje naročil vršimo s terminalom z naloženim asortimajem. V dogovoru s poslovodjo izbiramo artikle, ki jih želijo naročiti. Pri tem si pomagamo z modulom »prioriteta prodaje«. Sistem kot dodatno možnost omogoča tudi označevanje prioritet prodaje. Tako je moč na nivoju celotne organizacije definirati do devet nivojev, po katerih se posamezni artikli razvrstili po nujnosti prodaje. Ti artikli so na terminalu različno obarvani. Prodajalcu barve določenega artikla signalizirajo prioriteto prodaje. Ob upoštevanju te signalizacije s svojimi spretnostmi pospeši prodajo. Razlogi za obarvanje artiklov so lahko različni: kratek rok uporabnosti, visoka marža, akcija ipd.
 

Podatke o naročilih in zalogi pobiramo na posameznem prodajnem mestu po posameznem artiklu. Če v bazi odstopa zaloga nekega artikla, stranko opozorimo in jo poskusimo prepričati, da manjkajočo zalogo dopolni. To je pomemben argument v pogodbah, ki so sklenjene s trgovci in v katerih je definirana zaloga, ki bi morala biti na policah. To je tudi zelo pomembna dodana vrednost obstoječemu načinu delu v primerjavi s predhodnimi, ko se takšni podatki niso zbirali.
 

Tudi kontrolo vršimo s pomočjo terminala: odčitamo kode artiklov«, ki so na policah ter ustvarimo dokument »Out of stock«, ki je namenjen kontroli prisotnosti izdelkov ter izdelavi poročil.

 

Primer dobre prakse: MOBOS Terenska prodaja in MOBOS Zbiranje naročil

Kliknite >> za širši opis rešitve

Primeri iz prakse << kliknite sem

Opis modulov sistema MOBOS << kliknite tukaj

Sodi tesna komunikacija s kupci med ključne elemente vašega poslovanja? Potem je MOBOS Zbiranje naročil in pospeševanje prodaje prava rešitev za vas in vaš Pantheon. Zanimanje sporočite na leoss@leoss.si ali po telefonu (01) 530 90 28. Za vse produkte iz našega kataloga zagotavljamo kompletno podporo in pomoč kot tudi vzdrževanje v lastnem servisu.