PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
Rešitve s črtno kodo
By: LEOSS D.O.O.
Ocena: še brez ocene
 
20 let izkušenj na področju avtomatske identifikacije in mobilnega zajema podatkov.
 
Cena: po dogovoru
 
Več info:
 
+386 1 530 90 20
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 

LEOSS že skoraj 20 let deluje na področju avtomatske identifikacije in mobilnega zajema podatkov. Svoje poslanstvo uresničujemo s svetovanjem, dobavljanjem ustrezne strojne in programske opreme, inženiringom ter ostalo tehnično podporo. Svojo ponudbo stalno posodabljamo z najnovejšimi svetovnimi dosežki s teh področij. Naj omenimo še nekaj zanimivih povezav: seznam naših dobaviteljev (več), reference (več), naš kredo (več) in najbolj prodajani izdelki (več), široka baza znanja (več).

 

Označevanje s črtno kodo – tiskalniki nalepk: s statusom edinega Zebra PremierPartner™-ja v Sloveniji zagotavljamo visoko kakovostne termalne tiskalnike nalepk za različno zahtevna okolja ali delo na terenu ter tudi za direkten izpis nalepk iz vašega PANTHEON™ poslovnega sistema (več). Zagotovite si profesionalen izpis nalepk s črtno kodo in deklaracij.
Celovite rešitve za črtno kodo in RFID: imamo vrsto prilagodljivih celovitih rešitev, ki jih implementiramo v vaš PANTHEON™ poslovni sistem (Regal - skladiščno poslovanje, Hitra – ambulantna prodaja, InventuraOS – popis osnovnih sredstev, Registracija delovnega časa in kontrola dostopa, Tiskanje ID kartic, itd.), vključujoč posebne programe po naročilu (več).
Mobilno računalništvo: ročni računalniki in terminali z integriranimi čitalniki za črtno kodo in/ali RFID. Bistvene prednosti uporabe ročnih terminalov navajamo na tej povezavi. Namenjeni so mobilni prodaji (ambulantna prodaja, delo na terenu, popisi, izdaja računov ipd.), skladiščnemu poslovanju (inventura v skladišču), popisu osnovnih sredstev ipd. Zaradi robustnega ohišja (odvisno od modela) so sposobni delovati v zelo zahtevnih okoljih in kljubovati mrazu (-30°C), vročini (+ 60°C), večkratnim padcem ter dežju (več).
Označevanje s črtno kodo – etikete in folije: za izpisovanje etiket s črtno kodo in deklaracij ponujamo širok izbor folij (ribonov), papirnih in sintetičnih nalepk, obeskov, obesnih kartončkov, tiskalnih trakov za všivne trakove, RFID tagov in pametnih nalepk (več).
Identificiranje – čitalniki za črtno kodo in RFID: dobavljamo opremo za zanesljiv zajem podatkov v črtni kodi in RFID. Cilj uporabe čitalnikov je hitrejši proces dela ob hkratnem preprečevanju napak, ki so pogoste pri ročnem vnašanju podatkov. Čitalnike delimo na ročne, industrijske, fiksne, OEM in režne (več).
Osnovna ideja črtne kode prihaja iz ZDA, kjer se je porodila dvema ameriškima inženirjema že davnega leta 1948. Njuna ideja je pripeljala do uvedbe sistema UPC (Universal Product Code) leta 1973 v ZDA, ko so z 12-mestno numerično črtno kodo začeli označevati artikle v trgovinah. Zakaj črtna koda? (več)
RFID je tehnologija, pri kateri izvajamo identificiranje s pomočjo elektromagnetnega valovanja na področju radijskih frekvenc. Obstaja že več kot 50 let. Njeni glavni prednosti sta, da RFID odzivnike, ki hranijo neko informacijo, lahko prepoznamo brezkontaktno (tudi v primerih, ko niso vidni direktno) in da lahko vanje dodatno vpisujemo nove informacije. Kako deluje RFID? (več)