PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
Accellos WMS – skladiščno poslovanje
By: ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Ocena: še brez ocene
 
ACCELLOS WMS je informacijski sistem za podporo procesom v skladišču, ki sledi toku blaga skozi distribucijski center in avtomatizira skladiščno poslovanje vse od prejema naročila za premik do njegove izpolnitve.
 
Cena: po dogovoru
 
Več info:
 
01/ 568 08 00
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 

ACCELLOS WMS je informacijski sistem za podporo procesom v skladišču, ki sledi toku blaga skozi distribucijski center in avtomatizira skladiščno poslovanje vse od prejema naročila za premik do njegove izpolnitve. Z integracijo osebnih računalnikov, interneta, črtne kode in radio frekvenčnih terminalov, ACCELLOS WMS vzdržuje ažurne zapise o skladiščenih artiklih in omogoča spremljanje statusov naročil, produktov ter procesov v realnem času, kateremukoli članu organizacije ki ima dostop do osebnega računalnika s spletnim brskalnikom. 

ACCELLOS WMS obstoječemu informacijskemu sistemu Pantheon doda funkcijo nadzora procesov v skladišču ter omogoči avtomatizirano upravljanje skladišča. ACCELLOS WMS prav tako služi kot posrednik med finančnim sistemom in zunanjim transportnim sistemom ki upravlja s transportnimi procesi in interakcijami z zunanjimi logističnimi partnerji, kot so kurirji, poštni sistemi, avtoprevozniki ali drugimi špediterji.

Z uporabo RF ročnih terminalov s čitalcem črtne kode skladiščno osebje beleži vse premike zalog v skladišču, od trenutka ko izdelki prispejo na sprejemno rampo od raznih dobaviteljev pa do trenutka ko zapustijo transportno rampo in se jih dostavi končnim kupcem.

ACCELLOS WMS lahko integriramo z različnimi tipi strojne opreme, ki se uporablja v skladiščih za podporo rokovanja z blagom, kot so tehtnice, skenerji, tiskalniki črtnih kod, laserski tiskalniki, zasloni občutljivi na dotik, transportni trakovi, itd.

Izmed mnogih ACCELLOS WMS funkcij, ki jih boste uporabili za avtomatizacijo vaših skladiščnih aktivnosti, je tukaj kratek seznam nekaterih glavnih nalog, ki vam jih bo ACCELLOS WMS pomagal opravljati:

  • V vsakem trenutku znana lokacija artiklov v skladišču – Vsakokrat, ko premaknete blago na novo lokacijo v skladišču ali celo v drug predel skladišča znotraj WMS – pa naj bo to sprejemna rampa, viličar, skladiščni zabojnik, transportni zabojnik – si boste v sistemu ACCELLOS WMS zabeležili kje se blago trenutno nahaja, tako da je blago vedno in hitro izsledljivo.
  • Izbira naročil za obdelavo glede na prioriteto – Upravitelj skladišča uporablja ACCELLOS WMS spletna orodja za avtomatsko razvrščanje, filtriranje in izbiranje naročil z višjo prioriteto glede na predhodno definirane poslovne kriterije – ne da bi jim bi bilo potrebno raziskovati podrobnosti naročil.
  • Upravljanje delovnih nalog in zadolžitev zaposlenih – Z uporabo ACCELLOS WMS spletnih orodij, lahko upravitelj skladišča zelo enostavno združi naročila za obdelavo glede na ureditev skladišča in razpoložljivost skladiščnega osebja ter s tem poveča produktivnost skladiščnega poslovanja.
  • Istočasen sprejem in izbor produktov za več naročil - ACCELLOS WMS natančno ve, kateri produkti se nahajajo na nabavnih in na prodajnih naročilih, tako da lahko en sam uporabnik natančno obdela naloge za več dobaviteljev ali strank istočasno ali pa več uporabnikov zbira artikle za en nalog.
  • Delitev sprejemnih in komisionirnih nalog za posamezno naročilo med več zaposlenih - ACCELLOS WMS natančno spremlja obdelavo prevzemnih in izdajnih nalogov, tako da v vsakem trenutku ve, kateri nalogi so bili že obdelani in katere ne. To omogoča zaposlenim nadaljevanje obdelave določenega naloga točno v tisti točki, kjer se je obdelava prekinila.
  • Optimalno obračanje zalog – Zalogo boste morali obnoviti ali dopolniti samo takrat, ko vas bo ACCELLOS WMS opozoril, da vam primanjkuje določenega artikla za izpolnitev prodajnega naročila. Na ta način vam ACCELLOS WMS omogoča vzdrževanje optimalnih zalog.
  • Avtomatično tiskanje etiket in ostalih dokumentov - ACCELLOS WMS lahko nastavite, da sam avtomatično tiska etikete in dokumente v točno določenih točkah v procesu, tako da vam ni potrebno ročno skrbeti za tiskanje.
  • Avtomatična obdelava pošiljk - ACCELLOS WMS se lahko v celoti integrira z obstoječim transportnim sistemom, tako da so transportne informacije avtomatično posredovane računovodskemu sistemu. Zato vam ni potrebno ročno skrbeti za prenos informacij.
  • Zbiranje zgodovinskih in statističnih podatkov – Upravitelji lahko uporabljajo ACCELLOS WMS poročila za spremljanje in analizo tako trenutnih kot preteklih izkoriščenosti kapacitet skladišča ali pa za planiranje še bolj učinkovite inventarne in skladiščne strategije za v prihodnje.

http://www.spica.si/accellos