PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text

TIME&SPACE
By: ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
 
 
Sodoben način upravljanja delovnega časa in kontrole pristopa.
 
 
 
Več info:
 
01/ 568 08 00
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 
 

Time&Space je rešitev za evidenco prisotnosti in kontrolo pristopa, ki dosledno uresničuje vaše varnostne in poslovne zahteve

                                                    

Celovita rešitev Zaokrožena ponudba strojne in programske opreme. Tesno povezovanje najboljših tehnologij združuje v enovit sistem komponente vodilnih svetovnih proizvajalcev ter ključne naprave in programsko opremo lastne izdelave.

Vrhunska kakovost Pri izbiri identifikacijske tehnologije ne sklepamo kompromisov. Najvišjo kakovost in varnost vam zagotavljamo z uporabo preizkušenih izdelkov vrhunskih svetovnih proizvajalcev.

Učinkovito prilagajanje Modularna zasnova in obsežna zbirka parametrov omogočata natančno prilagajanje sistema vašim tehnološkim in poslovnim zahtevam.

Hitra razširljivost Uporaba v velikih in majhnih organizacijah, na eni ali več lokacijah. Različne namestitvene zmožnosti in vključevanje v poslovno omrežje omogočajo rast sistema skladno z rastjo vašega podjetja, tudi ob širitvah na tuje trge.

Odprtost Uporaba sestavnih delov različnih proizvajalcev v istem sistemu. Zasnova, ki je v skladu s svetovnimi industrijskimi standardi, omogoča enostavno nadgrajevanje z novimi funkcionalnostmi in tehnologijami ob ohranjanju vaših obstoječih naložb.

 

                                                  

Time&Space je vedno v skladu z vašimi potrebami. Modularna zasnova, tesno povezovanje in združljivost z vsemi sodobnimi industrijskimi standardi omogočajo učinkovito obvladovanje življenjskega cikla sistema. Zaradi odprtosti in razširljivosti je Time&Space vedno pripravljen na povečanje števila uporabnikov ter dodajanje novih funkcionalnosti.

Razvojno orodje Moduli za obračun delovnega časa ponujajo številna orodja in značilnosti, ki omogočajo preprosto prilagajanje in integriranje. V podrobnem izvozu podatkov je običajno vse potrebno za povezovanje z večino sistemov za obračun plač. Za naprednejše zahteve po integraciji z obračunom plač je na voljo Payroll Integration Framework (PIF), vključno z razširitvami po želji uporabnika.

Potrebe uporabnikov upoštevamo že pri razvoju rešitve. Uporabniške zahteve zbiramo skrbno in sistematično. Tiste splošno uporabne poskušamo vgraditi v standardno verzijo produkta, druge pa lahko ponudimo kot izdelavo dodatnega modula po naročilu. Visoke naložbe, ki jih namenjamo raziskavam in razvoju, vam zagotavljajo, da je Time&Space tehnološko dovršena rešitev in vedno v koraku s časom. 

Visoko usposobljena ekipa strokovnjakov s tehničnimi in poslovnimi znanji vam zagotavlja postavitev vrhunske rešitve ob celoviti ponudbi storitev življenjskega cikla, kot so programiranje nastavitev glede na specifične potrebe, razvoj dodatnih funkcij po naročilu, povezovanje z drugimi aplikacijami, uvajanje in izobraževanje uporabnikov ter tehnična podpora in vzdrževanje s standardizirano pogodbo ali na klic.

http://www.spica.si/solutions/timeAndSpace_hiterPregled.aspx