PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
PANTHEON – Mobilni potni nalog


mPN (mobilni Potni Nalogi) so prva aplikacija iz družine mobilnih PANTHEON aplikacij, ki omogoča enostavno izdelavo potnih nalogov (in nekaj drugih funkcij) kar na poti. S pomočjo mobilne naprave lahko uporabniki kreirajo potne naloge na terenu, podatki pa se zapisujejo v program PANTHEON.


Ste pogosto na službeni poti in v zaostanku z oddajo potnih nalogov?

Mobilni potni nalog (mPN) je odlična rešitev za vas, saj omogoča, da sproti kreirate potne naloge na mobilnem telefonu, podatki pa se zavedejo v vašo bazo v programu PANTHEON. mPN je aplikacija, ki si jo uporabniki PANTHEON-a namestite na mobilnih telefonih (pogoj: Android ali Apple IOS).

Cena: 5,99 € + DDV mesečno na uporabnika. (Primer: če v podjetju mPN uporabljajo 3 osebe, je mesečni strošek 3 x 5,99 € + DDV). Vsak uporabnik, ki se odloči za mPN aplikacijo ima možnost 30 dnevne preizkusne dobe. Po tem obdobju se aplikacija zaklene in mora uporabnik plačati predračun s katerim podaljša naročnino.


Zakaj morate imeti mPN:


Več info:

 01 25 28 950
prodaja@datalab.si

 

*Brezplačno obdobje za aplikacijo Mobilni potni nalog traja 30 dni. V primeru, da storitve v tem obdobju ne odpoveste, se vam naročnina samodejno podaljša in boste mesečno prejemali račun v višini 5,99 € + DDV na uporabnika mPN. Odjavo od naročnine sporočite na prodaja@datalab.si

Cena: 5.99 €
Pošlji sporočilo
Obišči forum