PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text
Elektronsko prikazovanje cen
LEOSS d.o.o.
 
 
Kako zagotoviti elegantno prikazovanje cen z možnostjo hitrega in točnega spreminjanja cen?
 
Cena: po dogovoru
 
Več info:  
 
+386 1 530 90 30
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
 
Podrobni opis
 

Danes ključno vprašanje za trgovce je: Kako zagotoviti elegantno prikazovanje cen z možnostjo hitrega in točnega spreminjanja?

 

Povečevanje obsega prodaje je stalna naloga vsakega trgovskega podjetja. Vendar kako to doseči? Ena od možnosti, s katero si zagotovimo korak pred konkurenco, je uvedba sistema elektronskega prikazovanja cen artiklov na policah trgovin. Gre za sistem Pricer, ki omogoča popolno usklajenost cen artiklov v informacijskem sistemu PANTHEON™ s tistimi v trgovinah, katalogih in oglasih. Takšen sistem daje trgovcem do zdaj neslutene možnosti prilagajanja ponudbe povpraševanju. Trgovci lahko s sistemom Pricer nenehno prilagajajo cene in se izjemno hitro odzivajo na stopnjo trenutnega povpraševanja.

 

Cene vseh artiklov na policah trgovin lahko spremenimo v trenutku. Spremembe izvedemo brez dodatnega dela, prikazane cene tudi popolnoma nadzorujemo. Postopek poteka centralizirano in avtomatizirano z napredno tehnologijo, ki nam omogoča tudi povsem nove trženjske prijeme, pri katerih lahkocene spreminjamo priložnostno (akcije, razprodaje, dnevne/nočne cene, posebna priložnostna znižanja, »vesele urice« ipd.). 

Odpadejo s spremembami povezani stroški, kot so: nalepke, papir, toner in folije, ter še pomembneje, izognemo se zamudnemu postopku spreminjanja in človeškim napakam.

 

Med uporabniki takšnih sistemov niso samo trgovine s pretežno prehrambenim programom, ampak tudi lekarne, tehnične trgovine, bencinski servisi, trgovine z oblačili in obutvijo ter celo v proizvodnji. Pricerjeve elektronske cenovke uspešno izkorišča več kot 200 trgovcev v 40 državah z več kot 6.000 namestitvami. Elektronsko prikazovanje cen je ključ do večje prodaje, vrhunske zunanje podobe trgovine, odprave napak povezanih z napačno označenimi artikli, predvsem pa zelo enostavno uvaja "vesele urice" in povečuje zadovoljstvo kupcev.

Nekatere prednosti elektronskega prikazovanja cen:

 • centralizirano prikazovanje cen
 • avtomatizirano spreminjanje cen
 • možnost vsakodnevnega večkratnega spreminjanja cen (različne akcije) brez izgube časa s tiskanjem novih cen
 • konec menjavanja poličnih etiket/regalnih kartončkov
 • možnost tempiranja spremembe cene
 • možnost dodatnega prikaza za akcije (utripanje PROMO)
 • zanesljivo pritrjevanje cenovk
 • sistem Pricer dokazano poveča promet in dviguje zunanjo podobo trgovine
 • vse cene in akcije so vedno točne

 

Oglejte si demo delovanja, podrobnejši opis ter brošuro na povezavah:

 • pritisnite tipko »play« za prikaz delovanja sistema
 • video prikaz spreminjanja cen << kliknite semkaj
 • opis rešitve << na tej povezavi
 • preverite reference (v PDF): lekarne, prehrambene in tehnične trgovine, bencinski servisi, trgovine z oblačili in obutvijo ter ostalimi produkti. Pricerjeve elektronske cenovke uspešno izkorišča več kot 200 trgovcev v 40 državah z več kot 6.000 namestitvami.

 

Če vas zanima, kako sistem deluje, ste vabljeni na ogled v LEOSS d.o.o., na Dunajsko c. 106 v Ljubljani nasproti Mercatorjeve poslovne stavbe (preverite na zemljevidu). LEOSS je za uporabnike PANTHEON-a™ pripravil tudi IT logistične rešitve - sistem  MOBOS (www.mleoss.com). Gre za rešitve, kot je skladišče, terenska prodaja, zbiranje naročil na terenu in s tem povezano pospeševanje prodaje.