PANTHEON rešitev

Iskalnik

 
 
Izberi dejavnos
 
 
 
Iskanje

Kategorije

[Expand] PANTHEON dodatki
[Collapse] Vertikalne rešitve in funkcionalnosti
 [Expand] Prodaja
 [Expand] Upravljanje dokumentov
 [Expand] Zagotavljanje kakovosti
   Upravljanje logistike
   Poslovni procesi
   Sinhronizacija podatkov
   Pogodbe
   Kadri
   Finance
   Poslovni partnerji
 [Expand] Kupci
   Osnovna sredstva
   Varnost podatkov
   Ustvarjanje dokumentov
  Drugo
Message Text

All Hours
By: ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
 
 
Sodoben način upravljanja delovnega časa v oblaku.
 
Več info:
 
01/ 568 08 00
Pošlji sporočilo
Obišči spletno stran
Obišči forum
 
Podrobni opis
 
 

All Hours je visoko optimirana, intuitivna in hitra rešitev za upravljanje delovnega časa. Ker je v oblaku, je njena raba enostavna in neobremenjujoča.

 

                                                   

Zaupam svojim sodelavcem, vseeno jih preverjam!

Želimo zaupati svojim sodelavcem in verjeti, da svoje delo opravljajo vestno ter v času, za katerega jih plačujemo. Vendar na žalost ni vedno tako? Smo prepričani, da takrat, ko smo mi na dopustu ali odsotni iz pisarne, sodelavci tega ne izkoristijo, pridejo malo pozneje, odidejo malo prej? Vemo natančno, kdo je bil kdaj na delovnem mestu – kdaj so v pisarni, kdaj na terenu, kdaj na odmoru, bolniški ali dopustu?

 

Želim biti krit pred zakonodajo!

Slovenska zakonodaja zahteva trajno hranjenje evidence o izrabi delovnega časa zaposlenih. Če tega nimate, vas inšpektor lahko kaznuje z več kot 2.000 € visoko kaznijo. Kdor vodi evidenco prisotnosti za vse zaposlene na papirju, pa zelo verjetno krši Zakon o varnosti osebnih podatkov.

 

Kdo je Špica in kaj je All Hours?

Špica vodilni ponudnik sistemov kontrole pristopa in registracije delovnega časa v regiji, je razvila sistem All Hours  - posebno rešitev spremljanja časa na delovnem mestu za manjša podjetja z izjemno ugodnim stroškom lastništva (že za 2 € po osebi mesečno). All Hours vam zagotavlja, da mirne duše sodelavcem zaupate in imate hkrati nadzor nad njihovo prisotnostjo. Zagotovite si All Hours in imeli boste elektronsko urejene potrebne evidence. Z naročilom storitve All Hours prejmete vse kar potrebujete za spremljanje sodelavcev, plačujete pa zgolj mesečni pavšalni znesek uporabe.

 

Z All Hours imam vzpostavljen nadzor in urejeno evidenco prisotnosti

V času ko se poroča o povečanem kršenju delovno pravne zakonodaje opravljajo inšpektorji veliko pregledov in morda obiščejo tudi vaše podjetje. Slovenska zakonodaja zahteva od podjetij, da trajno vodijo evidenco o izrabi delovnega časa zaposlenih. Rešitev evidence prisotnosti na papirju so tudi že zdavnaj preživete in pogosto v nasprotju z ZVOP. Podjetje Špica, vodilni ponudnik sistemov kontrole pristopa in registracije delovnega časa v regiji, ponuja zanimivo storitev imenovano All Hours  - posebno rešitev spremljanja časa na delovnem mestu za manjša podjetja z izjemno ugodnim stroškom lastništva (že za 2 € po osebi mesečno). All Hours vam zagotavlja, da mirne duše sodelavcem zaupate in imate hkrati nadzor nad njihovo prisotnostjo. Toplo priporočamo preizkus in uporabo.

 

https://allhours.com/