Помощ за PANTHEON™

 Категории
 PANTHEON Help - Welcome
[Collapse]PANTHEON
 [Collapse]Упътства за PANTHEON
  [Expand]Guide for PANTHEON
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Търговия
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Vet
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Фермерство
 [Collapse]PANTHEON потребителски ръководства
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON Retail
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON Vet
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON Farming
[Collapse]PANTHEON Web
 [Collapse]PANTHEON Web Guides
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Web Light
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Web Terminal
  [Expand]Ръководство за PANTHEON Web Legal
 [Collapse]PANTHEON Web User Manuals
  [Expand]Започване на PANTHEON Web
  [Expand]User Manual for PANTHEON Web Light
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON Web Terminal
  [Expand]Ръководство за потребителя за PANTHEON Web Legal
[Collapse]PANTHEON Гранула
 [Collapse]Ръководство за PANTHEON Гранули
  [Expand]Гранула за служители
  [Expand]Пътнически нареждания Гранула
  [Expand]Гранула за документи и задачи
  [Expand]Гранула Табло
  [Expand]Гранула за B2B поръчки
  [Expand]Гранула за обслужване на клиенти
  [Expand]Гранула за опис на дълготрайни активи
  [Expand]Гранула за складови наличности
 [Collapse]PANTHEON Granules
  [Expand]Започване
  [Expand]PANTHEON Granule Work records
  [Expand]PANTHEON Granule Travel orders
  [Expand]PANTHEON Granule Documents and Tasks
  [Expand]PANTHEON Granule B2B orders
  [Expand]PANTHEON Granule Dashboard
  [Expand]Полеви сервизен гранул
  [Expand]Инвентаризация на дълготрайни активи
  [Expand]Инвентаризация на склада Гранула
[Expand]Потребителски сайт

Load Time: 745,4488 ms
"
  6613 | 1 | |
Label


Employee is linked to records on documents

This alert appears if you try to delete from the Employee list the selected employee to which records on documents are linked to.

In this case, the program issues the following alert and does not allow you to delete the employee:

 

When you click the Confirm button, the program stops the deletion process and returns to the Employee list.

 

 

  

     


Оценете темата
Темата беше ли ви полезна?
Коментар
Вашият коментар ще бъде видим и във форума!