Избриши

Копчето Избриши ви овозможува да избришете еден или повеќе вработени одеднаш. Се активира само кога се избираат еден или повеќе вработени.

 |
ВАЖНО
- Нема да може да се избрише вработен ако евиденцијата на документите е поврзана со работникот. Програмата јавува известување и не дозволува да се избрише.
- Бришењето вработени е дозволено само на менаџерот (администраторот) со соодветни овластувања.
|

Откако ќе кликнете на копчето Избриши, се отвора прозорец со прашањето: Дали сакате да ги избришете податоците за вработениот?

По бришењето, се јавува прашање: Дали сакате да избришете и податоци за партнерот?

 |
ВАЖНО
Прегледот на податоците на сите вработени и правото на нивно уредување за корисниците на PANTHEON Chronos Mini е поставен со овластувања.
Вообичаено, вработениот ги гледа само неговите податоци, додека менаџерот (администраторот) има преглед на податоци на сите вработени.
|