Izbriši

Gumb Izbriši omogoča izbris enega ali več zaposlenih naenkrat. Aktivira se ob izbiri enega ali več zaposlenih.
Izbiro izvedete preko polja (kot označeno na sliki).

 |
POMEMBNO
- Brisanje zaposlenega ne bo mogoče, če so na zaposlenega vezani zapisi na dokumentih. Program javi obvestilo in ne pusti izbrisa.
- Brisnje zaposlenih je dovoljeno le vodji (administratorju), z ustreznimi avtorizacijami.
|

Po kliku na gumb Izbriši se odpre okno z vprašanjem: Ali želite brisati podatke o delavcu?

Po izbrisu se pojavi vprašanje: Ali želite brisati tudi podatke o subjektu?

 |
POMEMBNO
Pregled nad podatki vseh zaposlih in pravice za njihovo urejanje uporabnikom PANTHEON CHRONOS Mini nastavimo z avtorizacijami.
Običajno zaposleni vidi le svoje podatke, vodja (administrator) pa podatke vseh zaposlenih.
|