Urdhërat e pagesës në proces

Në Financiar | Transaksionet moduli hapet një dritare që tregon urdhërat e pagesës' Në proces tab. Në këtë tab, të gjithë urdhërat e pagesës me statusin "në proces" shfaqen. Ato janë gati dhe presin për pagesë. Me ndihmën e filtrave të përshtatshëm, ne mund të kërkojmë urdhërat e pagesës sipas datave të ndryshme të skadencës, marrësit, dokumenteve lidhëse, etj.
Ne kemi përgatitur një shembull të kërkimit ose filtrimit të urdhërave të pagesës me një kufizim në datën e skadencës.
Personi përgjegjës dëshiron të shikojë të gjithë urdhërat e pagesës që kanë një datë skadence më të vjetër se 1 Korrik 2022, në mënyrë që vetëm këto të mund të dërgohen për pagesë sa më shpejt të jetë e mundur.
Për këtë qëllim, ata hapin Financat modulin dhe pastaj zgjedhin Transaksionet nënmodulin.
Një dritare në Në proces tab hapet automatikisht.
Nëse ata duan të kërkojnë një urdhër pagesë sipas marrësit të përshtatshëm, ata duhet të hyjnë inicialet ose emrin e plotë të marrësit në Kërkimi fushë.
Pantheon Web Light do të filtrojë urdhërat e pagesës në proces sipas kritereve të futura. Në këtë rast, sipas marrësit të futur.

Në këtë rast, personi përgjegjës dëshiron të filtrojë urdhërat e pagesës sipas Datës së skadencës.
2.1. Filtrimi i urdhërave të pagesës
Filtrimi i urdhërave të pagesës sipas datës së skadencës është gjithashtu i mundur.
Duke klikuar mbi arrow pranë emrit të kolonës Data e skadencës
, do të hapet një formë në të cilën do të futen kriteret e zgjedhura.
Personi përgjegjës dëshiron që të shfaqen vetëm urdhërat e pagesës në pritje, të cilat datën e skadencës e kanë më të vjetër se 1 Korrik 2022.
Ata zgjedhin Filtrimi sipas kushteve veçorinë e vendosur në dritaren e poshtme. Ata mund të zgjedhin mes:
- Baraz
- Jo baraz
- Më i madh se
- Më i vogël se
- Ndërmjet
- Jashtë.
Në këtë rast, ata zgjedhin Më i vogël se dhe vendosin datën në 1 Korrik 2022.

Ata vazhdojnë duke konfirmuar kriteret e kërkimit.
Pas hyrjes së kritereve, ata klikojnë mbi Dërgo butonin.
Urdhërat e pagesës filtrohen sipas datës së skadencës e cila është më e vjetër se 1 Korrik 2022.