Kontrollimi i listës së transferimeve

Lista e transferimeve ndërmagazina ofron një pasqyrë të të gjitha transferimeve të bëra në kompani. Kritere të ndryshme kufizuese mund të zgjidhen për ta bërë më të lehtë shikimin e të dhënave të dëshiruara në listë.
Ky kapitull tregon se si të përdorni listën e transferimeve ndërmagazina.
 |
KËSHILLË
Për më shumë informacion mbi listën e transferimeve ndërmagazina, shihni kapitullin Lista e transferimeve në udhëzuesin teknik.
|
 |
Përmbledhja e rastit
Personi përgjegjës dëshiron të kontrollojë dokumentet e transferimeve ndërmagazina nga Magazina Wholesales në Magazina Retail. Personi përgjegjës është veçanërisht i interesuar për transferimet e bëra nga 1.3.2022 deri në 5.8.2022. Personi përgjegjës gjithashtu dëshiron të kontrollojë detajet e dokumentit 22-2000-000002 dhe ta printojë nëse është e nevojshme. Kjo bëhet si më poshtë:
- Hapja e listës së transferimeve
- Definimi i kritereve kufizuese
- Parapamja dhe printimi i dokumentit të transferimit
|
1. Hapja e listës së transferimeve
Për të kontrolluar listën e dokumenteve të transferimeve ndërmagazina, personi përgjegjës hap modulin Transferim dhe klikoni Lista e transferimeve.
Kjo hap të gjithë listën e transferimeve ndërmagazina që janë krijuar në bazën e të dhënave.

Pastaj, personi përgjegjës mund të përdorë kriteret kufizuese për të shfaqur dokumentet e transferimit të dëshiruara.
2. Definimi i kritereve kufizuese
Në kryefaqen e formularit Lista e transferimeve, personi përgjegjës fut kriteret kufizuese për të ngushtuar grupin e dokumenteve që do të shfaqen.
Nga lista e rënëse e fushës Tipi i pasqyrës, personi përgjegjës zgjedh llojin e dokumentit të dëshiruar: 2000 - Transferim Wholesales -> Retail.
Në fushat Data nga dhe Data deri, personi përgjegjës specifikon intervalin e datave, në këtë rast nga 1.3.2022 deri në 5.8.2022.
Programi shfaq dokumentet e transferimit që përmbushin kriteret kufizuese të futur.

Personi përgjegjës tani dëshiron të kontrollojë një dokument të caktuar. Për ta bërë këtë, personi përgjegjës fut numrin e dokumentit në fushën Kërko: 22-2000-000002.
Programi shfaq vetëm dokumentet e transferimit që përputhen me numrin e futur në kriteret e kërkimit.
 |
PARALAJMËRIM
Nëse nuk ka dokumente që përputhen me kriteret e futur, programi shfaq një njoftim: Nuk u gjet asnjë rezultat.
|
3. Parapamja dhe printimi i dokumentit të transferimit
Personi përgjegjës dëshiron të parapamë dokumentin e transferimit 22-2000-000002 në formatin e raportit të zgjedhur dhe pastaj ta printojë atë.
Personi përgjegjës klikoni ikonën e syrit
(Parapamje) dhe zgjedh formatin e dëshiruar të raportit për parapamje nga lista e rënëse.

Programi hap dokumentin për parapamje në formatin e raportit të zgjedhur.

|
E RËNDËSISHME
Imazhet e lokalizuara për këtë faqe nuk janë gjeneruar ende dhe do të futen në një fazë më vonë.
|