Evidenca časa
Podmodul Evidenca časa je namenjen spremljanju z delom povezanih dogodkov v podjetju in delovnih obveznosti zaposlenih, kot je npr. prihod na delo, malica, izhod itd. Vneseni podatki se nadalje uporabljajo tudi za ustvarjanje opravil, za evidenco prisotnosti oz. odsotnosti z delovnega mesta in za obračun plač v PANTHEON-u.
 |
NAMIG
Več o evidenci dela in sestavi okna za vnos podatkov lahko preberete v poglavju tehničnega priročnika Evidenca časa.
|
Poglavje vsebuje naslednja podpoglavja, ki so naprej razdeljena na podpoglavja z ustreznimi uporabniškimi primeri:
Moja evidenca |
V funkcionalnosti Moja evidenca se beleži in spremlja delovni čas zaposlenega. Pripravili smo uporabniške primere od samih nastavitev evidence časa (npr. izbira gumbov za določanje delovne obveznosti in njihovo zaporedje), prikaza beleženja delovnega časa uporabnika do pregleda neizkoriščenega dopusta uporabnika v saldu Moje evidence. |
Čarovniki v Evidenci časa |
Čarovniki v Evidenci časa ponujajo dve funkciji: Dodaj delovno obveznost in Dodaj novo odsotnost. V nadaljevanju smo pripravili za vsako izmed funkcij, svoj uporabniški primer. |
Prisotnost |
Modul Prisotnost omogoča, da v vsakem trenutku preverite, kdo od vaših zaposlenih je prisoten na delu. Poleg prisotnosti, pa modul nudi tudi podatke o odsotnostih zaposlenih. Evidenca prisotnosti vam pomaga, da hitro vidite, ali so zaposleni na službeni poti ali na malici, ali pa so morda neupravičeno odsotni. |
Zahtevki |
Zahtevke lahko zaposleni oddaja za dopust, bolniško odsotnost, delovne obveznosti, nadomeščanja, menjave izmene ipd. Nad oddanimi zahtevki ima prijavljen uporabnik, v vsakem trenutku možnost preveriti status zahtevka (odobren, v potrjevanju itd.). |
Dopust |
Na zavihku lahko preverimo podatke o dopustu zaposlenih za tekoče in pretekla leta. Na voljo so podatki o koreščenju lanskega in letošnjega dopusta in preostalim dopustom. |