Përdorimi i Granulave PANTHEON në Tecta, një kompani fiktive

për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë përdorimin e Granulave PANTHEON, një shembull i një kompanie fiktive Tecta përdoret.
Punonjësit e Tecta mund të bëjnë biznes nga kudo në çdo kohë (nga shtëpia, në zyrë ose në terren). Ata mund të aksesojnë PANTHEON duke përdorur PC, tableta ose telefona mobil.
Granulat PANTHEON u lejojnë atyre të përdorin vetëm funksionalitetet e zgjedhura të programit PANTHEON sipas nevojave të tyre biznesore, ndërsa janë plotësisht të pavarur nga vendndodhja e tyre
 |
KËSHILLË
Granulat PANTHEON janë shërbime shtesë që mund të aktivizohen kur keni nevojë për funksionalitete të caktuara të programit PANTHEON për punonjësit tuaj. Për më shumë informacion mbi aktivizimin e Granulave PANTHEON, shihni kapitullin Granulat PANTHEON dhe aktivizimi.
|
 |
PËRFUNDIMI
Përdorimi i Tecta si një shembull, rastet e përdorimit për të gjitha Granulat PANTHEON janë listuar më poshtë. Ato shoqërohen me shpjegime se cilat Granula PANTHEON përdoren nga cilët punonjës dhe cilat aktivitete të përditshme janë më të lehta dhe më të thjeshta për t'u kryer duke përdorur Granulat PANTHEON.
- Granula Personeli
- Granula Urdhërash për Udhëtime
- Granula Dokumentesh dhe Detyrash
- Granula Pultesh
- Granula Urdhërash B2B
- Inventari i Magazinës Granula
- Inventari i Pasurive të Paluajtshme Granula
- Granula Shërbimi në Terren Granula
- Kombinimi i disa Granulave PANTHEON
- Licenca e plotë PANTHEON Web Light
|
1. Granula Personeli

Granula Personeli u lejon punonjësve tuaj të regjistrojnë orët e tyre të punës, të kenë një pasqyrë të pranishmërisë së tyre dhe të dorëzojnë kërkesa për mungesë.
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granulën Personeli:
 |
Richard Punëtor
Punonjës i Prodhimit
Punonjësi monitoron dhe regjistron të dhënat e Departamentit të Prodhimit në zyrë, në kompjuter dhe në linjat e ndryshme të prodhimit.
Ai përdor Granulën Personeli për:
- Regjistrimin e përditshëm të orëve të punës.
- Hyrjen dhe mbajtjen e gjurmëve të pranishmërisë së tij dhe të lejeve të marra.
- Dorëzimin e kërkesave për mungesë si nga shtëpia ashtu edhe në punë, duke përdorur një telefon mobil, tabletë ose kompjuter.
|
2. Granula Urdhërash për Udhëtime

Granula Urdhërash për Udhëtime bën të shpejtë dhe të lehtë hyrjen e urdhrit tuaj të udhëtimit online duke përdorur çdo pajisje mobile. Ajo thjeshton procesin e hyrjes dhe faturimin e mëvonshëm. Një kontabilist mund thjesht të kontrollojë urdhrin e udhëtimit ose ta përditësojë nëse është e nevojshme, të paguajë ndihmën ditore për punonjësit dhe automatikisht të postojë urdhrin e udhëtimit. Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor
Granulën Urdhërash për Udhëtime :Calvin Shitës
 |
Shitës
Punonjësi është një shitës në Departamentin e Shitjeve me shumicë të Tecta. Ai viziton klientët në terren çdo ditë.
Ai përdor Granulën Urdhërash për Udhëtime për:
Krijimin e urdhërave të udhëtimit në terren duke përdorur telefonin e tij mobil.
- Shtimin e kostove në urdhërat e udhëtimit duke përdorur kamerën e telefonit të tij. Këto pastaj lidhen automatikisht me urdhrin e udhëtimit online që tregon detajet e udhëtimit të biznesit.
- Fitimin e një pasqyre të shpejtë të të gjitha urdhërave të udhëtimit nga kudo në çdo kohë.
- 3. Dokumente dhe Detyra
|
Granula

Granula Dokumente dhe Detyra u lejon të keni të gjithë dokumentacionin e disponueshëm në një vend dhe të ruajtur në mënyrë të sigurt në arkiv. Ju mund të përdorni telefonin tuaj mobil për të bërë një foto të faturave të pranuara kudo në çdo kohë dhe t'i arkivoni ato në dokumentacion. Faturat mund të aksesohen lehtësisht përmes programit nga një kontabilist ose një person përgjegjës, i cili mund t'i miratojë ose t'i refuzojë ato. Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granulën Dokumente dhe Detyra
: Richard RiparuesRiparues
 |
Punonjësi është një riparues çadrash në Departamentin e Shërbimeve të Tecta. Ai viziton klientët në terren çdo ditë.
Ai përdor Granulën Dokumente dhe Detyra
për:
Nënshkrimin e dokumenteve të shërbimit në terren duke përdorur një tabletë. Hyrjen e fletës së kërkesës për shërbim në dokumentacion duke përdorur kamerën e telefonit mobil. Miratimin e dokumenteve në terren.
- Për të parë dokumentacionin nga kudo në çdo kohë në çdo pajisje mobile.
- 4. Granula Pultesh
- Granula Pultesh
|
siguron një pasqyrë të lehtë dhe të shpejtë të treguesve të performancës së biznesit të kompanisë tuaj në kohë reale. Ju mund të personalizoni treguesit e paracaktuar sipas nevojave tuaja.

Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granulën Pultesh : Roger Shitës
Kreu i Zyrës së Shitjeve Punonjësi është Kreu i Zyrës së Shitjeve. Puna e tij përfshin punë zyre dhe vizita në dyqanet me pakicë. Ai monitoron performancën e biznesit çdo ditë.Ai përdor Granulën Pultesh
 |
për:
Fitimin e një pasqyre të treguesve të performancës së shitjeve në kohë reale duke përdorur telefonin e tij mobil ose tabletin.
Monitorimin e përditshëm të pultit me tregues të përshtatur për nevojat e një menaxheri të shitjeve.
Fitimin e një pasqyre të treguesve të stokut të shitjeve. Fitimin e një pasqyre të arritjes së objektivave të biznesit. Fitimin e një pasqyre të 10 klientëve më të mirë.
- 5. Granula Urdhërash B2B
- Granula Urdhërash B2B
- u lejon klientëve të porosisin drejtpërdrejt nga furnizuesit. Kjo Granula PANTHEON i mundëson klientit të aksesojë bazën e të dhënave të furnizuesit, ku klienti mund të shohë stokun aktual dhe të hyjë në porositë e tij. Granula Urdhërash B2B nuk është e lidhur me një punonjës brenda kompanisë, por me një partner të jashtëm.
- Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor
|
Granulën Urdhërash B2B

: Betty Umbra Punonjëse në UMBRA, Pronare e Vetme Betty Umbra është personi përgjegjës në UMBRA, pronare e vetme. Kompania është një franchisor i Tecta dhe riprodhon pajisje kampingu të blera nga Tecta Ltd.
Ajo përdor Granulën Urdhërash B2B për:Krijimin e porosive direkte për mallrat e Tecta.
 |
Fitimin e një pasqyre të niveleve të stokut të Tecta.
Fitimin e një pasqyre të artikujve të papaguar dhe kohëve të dorëzimit për porositë e saj.
Fitimin e një pasqyre të statusit të porosive.
6. Granula Inventari i Magazinës Granula Inventari i Magazinës
- është e dizajnuar për lehtësimin dhe efikasitetin e numërimit të stokut në magazina, e cila ju lejon të përdorni telefonin tuaj për të skanuar kodet barkod dhe për të hyrë të dhënat e stokut.
- Ju mund të bëni numërimin e inventarit ose në fund të vitit – një herë në vit, ose për çdo periudhë raportimi më të shkurtër.
- Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor
- Granulën Inventari i Magazinës
|
:
Inventora e Magazinës Ajo përdor Granulën Inventari i Magazinës për:
Përgatitjen e numërimit të inventarit të mallrave të kompanisë në magazinë.
7. Granula Inventari i Pasurive të Paluajtshme Granula Inventari i Pasurive të Paluajtshme
 |
është e dizajnuar për lehtësimin dhe efikasitetin e menaxhimit të pasurive të paluajtshme të kompanisë tuaj, duke përdorur telefonin tuaj për të skanuar kodet barkod dhe për të hyrë të dhënat e pasurive.Ju mund të bëni numërimin e inventarit ose në fund të vitit – një herë në vit, ose për çdo periudhë raportimi më të shkurtër.
Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor Granulën Inventari i Pasurive të Paluajtshme :
|
Ajo përdor Granulën Inventari i Pasurive të Paluajtshme për: Përgatitjen e numërimit
të inventarit
të pasurive të paluajtshme të kompanisë. 8. Granula Shërbimi në TerrenGranula Shërbimi në Terren
 |
jep një pasqyrë të të gjitha urdhërave të punës së shërbimit ose vetëm atyre të caktuara për përdoruesin e Granulës të regjistruar, në varësi të licencës në përdorim.Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor
Granulën Shërbimi në Terren : Gary Shërbimi
- Ai përdor Granulën Shërbimi në Terren për: Krijimin e një liste të urdhërave të punës së shërbimit. Planifikimin dhe caktimin e punës së shërbimit për punonjësit. Raportimin e punës së kryer.
|
Raportimin e materialeve të lëshuara dhe përdorimin e mjeteve.
9. Kombinimi i disa Granulave PANTHEON Granulat PANTHEON ju lejojnë të përshtatni biznesin tuaj sipas nevojave tuaja të sakta. Ju mund të caktoni çdo kombinim të Granulave PANTHEON për punonjësit tuaj ose të përdorni një kombinim të të gjitha Granulave PANTHEON. Më poshtë është një shembull i një punonjësi të Tecta që përdor një kombinim të Granulave PANTHEON të mëposhtme:
Regjistrat e Punës, Urdhërat e Udhëtimit, Dokumentet dhe Detyrat, Pultet .Wallace Shitës
 |
Asistent i Shitjes me shumicë
Punonjësi është një asistent në Departamentin e Shitjeve me shumicë të Tecta. Puna e tij përfshin punë zyre dhe vizita te klientët në terren. Herë pas here, ai bën punë administrative dhe ndihmon në përgatitjen e raporteve të biznesit për menaxhimin e kompanisë. Ai përdor Granulat PANTHEON të mësipërme për: Granula Personeli :
- Regjistrimin e përditshëm të orëve të punës duke përdorur një kompjuter zyre ose një pajisje mobile në terren.
- Mbajtjen e gjurmëve të pranishmërisë së tij dhe të lejeve të marra.
- Dorëzimin e kërkesave për mungesë.
- Granula Urdhërash për Udhëtime
|
:

Krijimin e urdhërave të udhëtimit në terren duke përdorur telefonin e tij mobil.
Shtimin e kostove në urdhërat e udhëtimit duke përdorur kamerën e telefonit të tij. Fitimin e një pasqyre të shpejtë të të gjitha urdhërave të udhëtimit nga kudo në çdo kohë.Granula Dokumente dhe Detyra
 |
:
Hyrjen e dokumentacionit të pranuar në arkiv duke përdorur kamerën e telefonit mobil.
Miratimin e dokumenteve në terren.
Për të parë dokumentacionin nga kudo në çdo kohë.Granula Pultesh
- :
- Kontrollimin e shpejtë të përmbushjes së porosive të klientëve në terren duke përdorur një tabletë.
- Monitorimin e treguesve të performancës së shitjeve me shumicë duke përdorur një tabletë.
Përdorimin e treguesve të pultit për të prodhuar raporte të biznesit mujore.10. Licenca e plotë PANTHEON Web Light
- Menaxhimi i kompanisë zakonisht ka nevojë për një pasqyrë të të gjitha operacioneve të biznesit të kompanisë që mund të fitohet nga kudo në çdo kohë duke përdorur çdo pajisje (kompjuter, telefon mobil ose tabletë). Në veçanti, ata duan të jenë në gjendje të aksesojnë të dhënat në çdo kohë ose të kontrollojnë pranishmërinë e punonjësve të tyre. Për këto qëllime, ata duhet të përdorin
- PANTHEON Web
- (licencë e plotë).
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor licencën e plotë PANTHEON Web:
- Dan Drejtor
- CEO
- Ai përdor PANTHEON Web për:
Fitimin e një pasqyre të të gjitha operacioneve të biznesit nga kudo në çdo kohë duke përdorur kompjuterin, telefonin mobil ose tabletin e tij. Fitimin e një pasqyre të treguesve kryesorë të performancës.Fitimin e një pasqyre të pranishmërisë së punonjësve.
- Fitimin e një pasqyre të niveleve të stokut.
- TEMA TË LIDHURA:
- Granulat PANTHEON dhe aktivizimi
|
Granula Urdhërash për Udhëtime

Granula Personeli Granula Dokumente dhe Detyra Granula Urdhërash B2B
Granula Pultesh Granula Inventari i Magazinës Granula Inventari i Pasurive të Paluajtshme
 |
Granula Shërbimi në Terren
CEO
He uses PANTHEON Web for:
- Gaining an overview of all business operations from anywhere at any time using his computer, mobile phone or tablet.
- Gaining an overview of key performance indicators.
- Gaining an overview of employee attendance.
- Gaining an overview of stock levels.
|