Çfarë është e re?

Çfarë është e re? veçoria përdoret për të aksesuar të gjitha novitetet e PANTHEON, si përmirësime dhe ndryshime, video tutoriale të reja ose udhëzime të shkruara, etj.
Përmbajtja e Çfarë është e re? faqes merret nga Vërejtjet e krijuara gjatë zhvillimit të PANTHEON produkteve.
Faqja Çfarë është e re? aksesohesh duke klikuar në ? butonin në PANTHEON formularët ose përmes menusë Ndihmë | Çfarë është e re?

|
AION
Nëse nuk jeni në gjendje të navigoni në udhëzimet ose keni pyetje specifike, mund t'i drejtoni ato në AION, ndihmësin tonë virtual të UserSite.
|
Klikimi hap faqen Çfarë është e re në PANTHEON? në një dritare të re shfletuesi.
Faqja ofron një përmbledhje të përmirësimeve dhe ndryshimeve të reja duke përdorur filtra dhe fusha kërkimi.

|
IMPORTANT
Përdoruesi i regjistruar në PANTHEON automatikisht është gjithashtu i regjistruar në faqen e re të hapur të UserSite.
|
1. Filtrat
Filtrat janë të ndara në disa kategori. Duke përdorur filtrat, kërkimi për PANTHEON novitete është më i shpejtë. Në mënyrë default, faqja tregon novitetet për versionin e fundit aktual (ndërtimin) e programit.
Versioni Nga / Në |
Fushat kufizojnë novitetet sipërfaqeve të zgjedhura në filtrin. Në mënyrë default, faqja Çfarë është e re tregon rezultate për versionin aktual (më të ri). |
Fusha |
Filtri na lejon të zgjedhim novitetet sipas modulit ose fushës së zgjedhur, p.sh. Hermes. |
Fusha e modulit/aplikacionit |
Filtri na lejon të zgjedhim novitetet sipërfaqeve të zgjedhura nën-moduli ose nën-are, p.sh. Hermes | Porositë. |
Lokalisimi |
Filtri na lejon të zgjedhim një ose më shumë lokalizime. Në mënyrë default, filtri është vendosur në lokalizimin tuaj (p.sh. SR) dhe TË GJITHA (të gjitha lokalizimet). |
Tipi i vërejtjes |
Filtri na lejon të zgjedhim një ose më shumë tipe vërejtjesh. Mund të zgjidhni midis:

- Bug - vërejtje për korrigjimin e një gabimi në program
- Bug - Korrigjim i shpejtë - vërejtje për korrigjimin e shpejtë të një gabimi në program
- Bug - Kritike - vërejtje për korrigjimin e një gabimi kritik në program
- Përmirësim - vërejtje për përmirësim në program
- Ndryshim - vërejtje për ndryshimin e funksionalitetit në program
- Si të - vërejtje për dokumentacionin
- Rivendosje - nuk është më në përdorim
- Datalab Internal - vërejtje për projektet e brendshme të Datalab
- Përkthim - vërejtje për menaxhimin e përkthimeve
|
Kërko sipas emrit... |
Fusha për kërkimin e përmirësimeve sipas emrit. |
Kërko sipas vërejtjes... |
Fusha për kërkimin për përmirësime sipërfaqeve të emrit të vërejtjes. |
Filtri |
Butoni filtrin novitetet sipas kritereve të zgjedhura. |
Pastroni filtrin |
Butoni pastron filtrat e zgjedhura. |
2.1 Përmirësimet dhe ndryshimet
Lista e Përmirësimeve dhe ndryshimeve në program.

2.2 Udhëzime video
Lista e udhëzimeve të reja video,

2.3 Udhëzime të shkruara
Lista e udhëzimeve të reja të shkruara.

2.4 Gabimet
Lista e gabimeve në program.