Navodila za PANTHEON

 Categories
[Expand]Uporabniški priročnik za Datalab PANTHEON
[Expand]Vodič po Datalab PANTHEON-u
[Expand]Vodič po PANTHEON Web Light
[Expand]Uporabniški priročnik za PANTHEON WEB LIGHT
[Expand]Uporabniški priročnik za mobilni POS
[Expand]Vodič po mobilnem POS-u
[Expand]Vodič po PANTHEON VET
[Expand]Vodič po Datalab PANTHEON Farming
[Expand]Uporabniške strani
[Expand]Nasveti o podjetništvu

Load Time: 1062,5283 ms
print   |
Label

Uporabniški strežnik

Uporabniške strani

PANTHEON je sodoben poslovnoinformacijski sistem, ki omogoča velik nabor naprednih funkcij in orodij, ki jih uporabniki dnevno ali pa občasno uporabljajo. Ker Datalabovci s PANTHEON-om skušamo pokriti vse poslovne procese v podjetju, program raste in postaja zahtevnejši za vse uporabnike, še posebno ob opravljanju nerutinskih operacij v programu. 

Zato je takojšnja pomoč za vse nas neprecenljiva, saj se izognemo potrati dragocenega časa, racionaliziramo stroške, obenem pa si olajšamo marsikatero stresno situacijo. Primarno je temu namenjena podpora po uradnih kanalih (preko podpornika). Ker pa veliko uporabnikov PANTHEON-a veliko ve – izkušnje in delo s programom pač naredijo svoje – potrebujejo prostor, kjer lako pridejo skupaj. Točno temu so namenjene Uporabniške strani: uradni kanal za informacije Datalaba (navodila, podpora ipd.), po drugi strani pa tudi mesto imenjevanja informacij, znanja in mnenj. Prvotno so bile Uporabniške strani namenjene zgolj uporabnikom PANTHEON-a, odslej pa si vsakdo lahko brezplačno ustvari račun in sodeluje, saj ne vsebujejo le strokovnih podatkov o Datalabovih programih, temveč tudi zanimive informacije o podjetništvu, računovodstvu, informacijskih tehnologijah itd..

Kot neprijavljen obiskovalec uporabniških strani lahko informacije le pregledujete, ne morete pa jih dodajati, prav tako nimate dostopa do vseh področij.

Če niste uporabnik PANTHEON-a, se lahko brezplačno registrirate (ustvarite uporabniški račun) na Uporabniških straneh. S prijavo potem lahko dodajate komentarje, pišete v forumih, prispevate svoje znanje v podjetniško enciklopedijo itd. Če ste uporabnik PANTHEON-a, se lahko v Uporabniške strani prijavite neposredno iz programa, polega tega pa imate še dostop do nakaterih področij, namenjenim le uporabnikom (podpora, devizni tečaji, izobraževanja, kontaktni podatki ipd.).
 

000001.gif Do pomoči preko Uporabniških strani lahko dostopajo vsi uporabniki PANTHEON-a. Ob nakupu licence dobite tudi uporabniško ime in geslo zanje.

  
​Pomembnejša področja Uporabniških strani

Najbolj aktivna in obiskana področja Uporabniških strani so:

  • vstopna stran - pregled zadnjih novic, objav na forumu in drugega dogajanja na portalu,
  • dokumentacija - pomoč za PANTHEON,
  • forum - debate med uporabniki in Datalabovci, medsebojna podpora,
  • videoposnetki - množica videoposnetkov o delu s PANTHEON-om in o drugih vsebin,
  • podpora - uradni kanali podpore.

 Uporabniške strani pa imaje še množico drugih uporabnih in zanimivih področij, ki jih lahko raziščete. Ali so bila ta navodila uporabna?
Vaše povratne informacije bodo prispevale k boljši pomoči.
Komentarji
Komentarji so izpostavljeni tudi na forumu.