Përdorimi i Granulave PANTHEON në Tecta, një kompani fiktive

Për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë përdorimin e Granulave PANTHEON, një shembull i një kompanie fiktive Tecta është përdorur.
Punonjësit e Tecta mund të bëjnë biznes nga kudo dhe në çdo kohë (nga shtëpia, në zyrë ose në terren). Ata mund të aksesojnë PANTHEON duke përdorur PC, tabletë ose telefona celularë.
Granulat PANTHEON u lejojnë atyre të përdorin vetëm funksionalitetet e zgjedhura të programit PANTHEON sipas nevojave të biznesit të tyre, duke qenë plotësisht të pavarur nga vendndodhja e tyre
 |
KËSHILLË
Granulat PANTHEON janë shërbime shtesë që mund të aktivizohen kur ju nevojitet një funksionalitet i caktuar i programit PANTHEON për punonjësit tuaj. Për më shumë informacion mbi aktivizimin e Granulave PANTHEON, shihni kapitullin Granulat PANTHEON dhe aktivizimi.
|

Granula Kadri u lejon punonjësve tuaj të regjistrojnë orarin e punës, të kenë një pasqyrë të prezencës së tyre dhe të dorëzojnë kërkesa për mungesë.
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granula Kadri:
 |
Richard Worker
Punonjës prodhimi
Punonjësi monitoron dhe regjistron të dhënat e Departamentit të Prodhimit në zyrë, në kompjuter dhe në linja të ndryshme prodhimi.
Ai përdor Granula Kadri për:
- Regjistrimin e përditshëm të orarit të punës.
- Futjen dhe ndjekjen e prezencës dhe të lejeve të marra.
- Dorëzimin e kërkesave për mungesë nga shtëpia ose në punë, duke përdorur telefonin celular, tabletin ose kompjuterin.
|

Travel Orders Granula e bën të shpejtë dhe të lehtë futjen e urdhrit të udhëtimit online duke përdorur çdo pajisje mobile. Thjeshton procesin e futjes dhe faturimin pasues. Një kontabilist mund të kontrollojë urdhrin e udhëtimit ose ta përditësojë nëse është e nevojshme, të paguajë dietën ditore për punonjësit dhe të regjistrojë automatikisht urdhrin e udhëtimit.
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granula Potni nalogi:
 |
Calvin Clerk
Punonjës shitjesh
Punonjësi është punonjës shitjesh në Departamentin e Shitjes me Shumicë të Tecta. Ai viziton klientët në terren çdo ditë.
Ai përdor Granula Potni nalogi për:
- Krijimin e urdhrave të udhëtimit në terren duke përdorur telefonin celular.
- Shtimin e kostove në urdhrat e udhëtimit duke përdorur kamerën e telefonit. Këto më pas bashkohen automatikisht me urdhrin online të udhëtimit duke treguar detajet e udhëtimit të biznesit.
- Marrjen e një pasqyre të shpejtë të të gjithë urdhrave të udhëtimit nga kudo dhe në çdo kohë.
|

Documents and Tasks Granula ju lejon të keni të gjithë dokumentacionin në një vend dhe të ruajtur në mënyrë të sigurt në arkiv. Mund të përdorni telefonin celular për të bërë foto të faturave të pranuara kudo dhe në çdo kohë dhe t'i arkivoni në dokumentacion. Faturat më pas mund të aksesohen lehtësisht përmes programit nga një kontabilist ose person përgjegjës, i cili mund t'i miratojë ose t'i refuzojë ato.
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granula Dokumente dhe Detyra:
 |
Richard Repairment
Riparues
Punonjësi është riparues tendash në Departamentin e Shërbimit të Tecta. Ai viziton klientët në terren çdo ditë.
Ai përdor Dokumente dhe Detyra Granula për:
- Nënshkrimin e dokumenteve të shërbimit në terren duke përdorur tabletin.
- Futjen e fletës së kërkesës për shërbim në dokumentacion duke përdorur kamerën e telefonit celular.
- Miratimin e dokumenteve në terren.
- Shikimin e dokumentacionit nga kudo dhe në çdo kohë në çdo pajisje mobile.
|

Dashboards Granula ofron një pasqyrë të lehtë dhe të shpejtë të indikatorëve të performancës së biznesit të kompanisë suaj në kohë reale. Mund të personalizoni indikatorët bazë të paracaktuar sipas nevojave tuaja.
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor Granula Dashboards:
 |
Roger Retail
Kreu i Zyrës së Shitjes me Pakicë
Punonjësi është Kreu i Zyrës së Shitjes me Pakicë. Puna e tij përfshin punë zyre dhe vizitë të dyqaneve të pakicës. Ai monitoron performancën e biznesit çdo ditë.
Ai përdor Dashboards Granula për:
- Marrjen e një pasqyre të indikatorëve të performancës së pakicës në kohë reale duke përdorur telefonin celular ose tabletin.
- Monitorimin e përditshëm të dashboard-it me indikatorë të përshtatur për nevojat e një menaxheri të pakicës.
- Marrjen e një pasqyre të indikatorëve të stokut të pakicës.
- Marrjen e një pasqyre të arritjes së objektivave të biznesit.
- Marrjen e një pasqyre të 10 klientëve kryesorë.
|

Granula B2B Orders Granula u lejon klientëve të porosisin direkt nga furnitorët. Kjo Granula PANTHEON i mundëson klientit të aksesojë bazën e të dhënave të furnitorit, ku klienti mund të shikojë stokun aktual dhe të futë porositë e tij. Granula B2B Orders nuk lidhet me një punonjës brenda kompanisë, por me një partner të jashtëm.
Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor Granula B2B Orders:
 |
Betty Umbra
Punonjëse në UMBRA, pronare e vetme
Betty Umbra është personi përgjegjës në UMBRA, pronare e vetme. Kompania është franchisor i Tecta dhe rishit pajisje kampingu të blera nga Tecta Ltd.
Ajo përdor B2B Orders Granula për:
- Krijimin e porosive direkte për mallrat e Tecta.
- Marrjen e një pasqyre të niveleve të stokut të Tecta.
- Marrjen e një pasqyre të artikujve të papërfunduar dhe kohëve të dorëzimit për porositë e veta.
- Marrjen e një pasqyre të statusit të porosive.
|
Warehouse Inventory Granule është projektuar për inventarizim të lehtë dhe efikas në depo, që ju lejon të përdorni telefonin për të skanuar barkode dhe për të futur të dhënat e stokut.
Mund të bëni inventarizimin ose në fund të vitit – një herë në vit, ose për çdo periudhë raportimi më të shkurtër.
Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor Granula Inventari i Depove:
 |
Warehouse Inventora
Ajo përdor Inventari i Depove Granula për:
- Përgatitjen e inventarizimit të mallrave të kompanisë në depo.
|
Fixed Assets Inventory Granule është projektuar për menaxhim të lehtë dhe efikas të aktiveve të fiksuara të kompanisë, duke përdorur telefonin për të skanuar barkode dhe për të futur të dhënat e aktiveve.
Mund të bëni inventarizimin ose në fund të vitit – një herë në vit, ose për çdo periudhë raportimi më të shkurtër.
Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor Granula Inventari i Aktiveve të Fiksuara:
 |
Asseta Fixed
Ajo përdor Inventari i Aktiveve të Fiksuara Granula për:
- Përgatitjen e inventarizimit të aktiveve të fiksuara të kompanisë.
|
Shërbimi në Terren Granula jep një pasqyrë të të gjithë urdhrave të punës së shërbimit ose vetëm atyre të caktuara për përdoruesin e Granulës që është i loguar, në varësi të licencës së përdorur.
Më poshtë është një shembull se si një partner i jashtëm i Tecta përdor Granula Shërbimi në Terren:
 |
Gary Service
Ai përdor Shërbimi në Terren Granula për:
- Krijimin e një liste të urdhrave të punës së shërbimit.
- Planifikimin dhe caktimin e punës së shërbimit për punonjësit.
- Raportimin e punës së kryer.
- Raportimin e materialit të lëshuar dhe përdorimin e veglave.
|

Granulat PANTHEON ju lejojnë të përshtatni biznesin tuaj sipas nevojave tuaja të sakta. Mund t'u caktoni çdo kombinim të Granulave PANTHEON punonjësve tuaj ose të përdorni një kombinim të të gjitha Granulave PANTHEON.
Më poshtë është një shembull i një punonjësi të Tecta që përdor një kombinim të Granulave PANTHEON të mëposhtme: Regjistrime pune, Potni nalogi, Dokumente dhe Detyra, Dashboards.
 |
Wallace Wholesale
Asistent shitjesh me shumicë
Punonjësi është asistent në Departamentin e Shitjes me Shumicë të Tecta. Puna e tij përfshin punë zyre dhe vizitë të klientëve në terren. Herë pas here, ai kryen punë administrative dhe ndihmon në përgatitjen e raporteve të biznesit për menaxhmentin e kompanisë. Ai përdor Granulat PANTHEON të mësipërme për:
Granula Kadri:
- Regjistrimin e përditshëm të orarit të punës duke përdorur kompjuterin e zyrës ose një pajisje mobile në terren.
- Ndjekjen e prezencës dhe të lejeve të marra.
- Dorëzimin e kërkesave për mungesë.
Granula Potni nalogi:
- Krijimin e urdhrave të udhëtimit në terren duke përdorur telefonin celular.
- Shtimin e kostove në urdhrat e udhëtimit duke përdorur kamerën e telefonit.
- Marrjen e një pasqyre të shpejtë të të gjithë urdhrave të udhëtimit nga kudo dhe në çdo kohë.
Dokumente dhe Detyra Granula:
- Futjen e dokumentacionit të pranuar në arkiv duke përdorur kamerën e telefonit celular.
- Miratimin e dokumenteve në terren.
- Shikimin e dokumentacionit nga kudo dhe në çdo kohë.
Dashboards Granula:
- Kontrollimin e shpejtë të përmbushjes së porosive të klientëve në terren duke përdorur tabletin.
- Monitorimin e indikatorëve të performancës së shitjes me shumicë duke përdorur tabletin.
- Përdorimin e indikatorëve të dashboard-it për të prodhuar raporte mujore të biznesit.
|

Menaxhmenti i kompanisë zakonisht ka nevojë për një pasqyrë të të gjitha operacioneve të biznesit të kompanisë që mund të merret nga kudo dhe në çdo kohë duke përdorur çdo pajisje (kompjuter, telefon celular ose tablet). Në veçanti, ata duan të kenë mundësinë të aksesojnë të dhënat në çdo kohë ose të kontrollojnë prezencën e punonjësve të tyre. Për këto qëllime, ata duhet të përdorin PANTHEON Web (licencë e plotë).
Më poshtë është një shembull se si një punonjës i Tecta përdor licencën e plotë PANTHEON Web :
 |
Dan Director
Drejtor i Përgjithshëm
Ai përdor PANTHEON Web për:
- Marrjen e një pasqyre të të gjitha operacioneve të biznesit nga kudo dhe në çdo kohë duke përdorur kompjuterin, telefonin celular ose tabletin.
- Marrjen e një pasqyre të indikatorëve kryesorë të performancës.
- Marrjen e një pasqyre të prezencës së punonjësve.
- Marrjen e një pasqyre të niveleve të stokut.
|