PANTHEON™ Help

Kategori
 PANTHEON Ndihmë - Mirësevini
[Collapse]PANTHEON
 [Collapse]Udhëzues për PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Retail
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Vet
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Bujqësi
 [Collapse]Manualet e Përdoruesve për PANTHEON
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Retail
  [Expand]Manuali i përdoruesit për PANTHEON Vet
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Bujqësi
[Collapse]PANTHEON Web
 [Collapse]Udhëzues për PANTHEON Web
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Web Light
  [Expand]Udhëzues për Terminalin Web PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Web Legal
  [Expand]Arkiva e produkteve të vjetra
 [Collapse]Manualet e Përdoruesit për PANTHEON Web
  [Expand]Fillimi PANTHEON Web
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Web Light
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për Terminalin Web PANTHEON
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Web Legal
  [Expand]Arkiva e produkteve të vjetra
[Collapse]PANTHEON Granulat
 [Collapse]Udhëzues për Granulat PANTHEON
  [Collapse]Granul Personeli
    Aktivizimi i Granulës së Personelit
    Gjeneral
   [Expand]Regjistrimet e punës
    Vlerësimi
   [Expand]Arsimi
    Dokumentet
    Detyrat
    Aktivizimi i Personelit dhe Urdhërave të Udhëtimit Granule - superiorët
  [Expand]Urdhërat e Udhëtimit Granule
  [Expand]Dokumentet dhe Granula e Detyrave
  [Expand]Dashboard Granule
  [Expand]Porositë B2B Granule
  [Expand]Shërbimi në Terren Granul
  [Expand]Inventari i Aseteve të Paluajtshme
  [Expand]Inventari i Magazinës Granule
 [Collapse]Manualet e Përdoruesit për Granulat PANTHEON
  [Expand]Fillimi
  [Expand]Granula e Personelit
  [Expand]Urdhërat e Udhëtimit Granule
  [Expand]Dokumentet dhe Detyrat Granule
  [Expand]Porositë B2B Granule
  [Expand]Dashboard Granule
  [Expand]Shërbimi në Terren Granul
  [Expand]Inventari i Aseteve të Paluajtshme
  [Expand]Inventari i Magazinës Granule
  [Expand]Arkiv
[Expand]Faqja e Përdoruesit

Load Time: 687,4725 ms
"
  1000006140 | 225552 | 416599 | AI translated
Label

Aktivizimi i Granulës së Personelit

Ky kapitull ofron përshkrime më të detajuara të procesit të caktimit Granulave të Personelit PANTHEON përdoruesve dhe të cilësimeve të tjera të rëndësishme për funksionimin optimal të aplikacionit.

KUJDES

Për informacion të përgjithshëm mbi aktivizimin e Granulave, ju lutemi shihni kapitullin Granulat PANTHEON dhe aktivizimi.

Tabella e përmbajtjes

1. Aktivizimi i Granulës së Personelit
  2. Autorizimet e paracaktuara për Granulën e Personelit
  3. Cilësime të tjera të rëndësishme

1. Aktivizimi i Granulës së Personelit

Para se të aktivizoni Granulën e Personelit për një përdorues të ri, rekomandohet fuqishëm të përcaktoni autorizimet e përdoruesit. Në PANTHEON, zgjidhni Cilësimet | Programi | Paneli i administratës | Përdoruesit dhe grupet | Përdoruesit dhe zgjidhni përdoruesin përkatës. Në tabin Siguria | Gjenerale, vendosni lejet në Asnjë dhe klikoni butonin Ruaj .

Në PANTHEON, zgjidhni Cilësimet | Programi | Paneli i administratës | Versionet/Upgrade | Instalimi dhe zgjidhni tabin Granulat .

Nëse ndiqni udhëzimet e mësipërme kur aktivizoni granulën, përdoruesi do të marrë lejet e paracaktuara, të cilat rekomandohen. Të gjitha autorizimet e tjera do të vendosen automatikisht në asnjë.

KUJDES

Nëse i caktoni Granulën një përdoruesi ekzistues, për shembull, një superior që ka leje më të larta, superiori do të ketë gjithashtu leje më të larta në Granula. Kjo do të thotë se Granula nuk do të zëvendësojë lejet më të larta me ato më të ulëta.

KËSHILLË

Lejet e përdoruesit mund të ndryshohen nga administratori në çdo kohë në Cilësimet | Programi | Paneli i administratës | Përdoruesit dhe grupet |Përdoruesit | Lejet.

KUJDES

Nëse e hiqni Granulën nga përdoruesi, lejet e përdoruesit rikthehen në gjendjen para se Granula të caktohej.

KUJDES

Aktivizimi i Granulës nuk do të funksionojë siç përshkruhet më sipër nëse kutitë e kontrollit Trashëguar nga prindi dhe Fitues nga grupi i përdoruesve janë të kontrolluara për autorizimet individuale. Autorizimet me këto cilësime do të funksionojnë sipas kësaj konfigurimi.

2. Autorizimet e paracaktuara për Granulën e Personelit

Autorizimet që caktohen automatikisht për përdoruesin.

2.1 Autorizimet e përgjithshme

Autorizimet e përgjithshme mundësojnë funksionimin e duhur të Gjenerale, Shtoni kërkesa, Dokumentet, Detyrat.

2.2 Autorizimet e Personelit

Autorizimet e Personelit mundësojnë funksionimin e duhur të Gjenerale, të gjitha veçoritë në Regjistrat e punës, Vlerësimi, Arsimi, Dokumentet.

2.3 Autorizimet e Raporteve

Autorizimet e Raporteve mundësojnë printimin e raportit të lejes vjetore në Panelin e Lejës .

KËSHILLË

Lejet e përdoruesit mund të ndryshohen nga administratori në çdo kohë në Cilësimet | Programi | Paneli i administratës | Përdoruesit dhe grupet |Përdoruesit | Lejet.

KUJDES

Nëse i caktoni Granulën një përdoruesi ekzistues, për shembull, një superior që ka leje më të larta, superiori do të ketë gjithashtu leje më të larta në Granulat. Kjo do të thotë se Granula nuk do të zëvendësojë lejet më të larta me ato më të ulëta.

3. Cilësime të tjera të rëndësishme

Ky kapitull përshkruan cilësime të tjera që janë të rëndësishme për funksionimin e saktë të Granulës së Personelit.

3.1 Interneti

Për kompaninë, cilësimet për dërgimin e kërkesave me email në PANTHEON duhet të përcaktohen.

Në panelin Internet , mund të përcaktoni cilësimet tuaja të emailit. Ato ndahen në cilësime të përgjithshme për Email dhe tab të veçanta për Serverët, Proxy, FTP dhe OAuth2.

Forma mund të aksesohen nga menuja Cilësimet | Programi | Paneli i administratës duke klikuar panelin Cilësimet | Internet.

KËSHILLË

Cilësimet për serverin e daljes së kompanisë mund të ndryshohen nga administratori në çdo kohë gjithashtu në PANTHEON Web Light në Cilësimet | KompaninëServerin e daljes të kompanisë.

3.2 Regjistri i Punës

Pritet që punonjësi të ketë një datë fillimi (dmth. fillimi i punës në kompani) të futur në Regjistrin e Punës.

3.3 Superior në Parametrat e Llogaritjes së Paga

Rekomandohet që punonjësi të ketë një superior të zgjedhur në parametrat e Llogaritjes së pagave. Bazuar në këtë cilësim, fusha e superiorit plotësohet automatikisht kur dorëzoni Kërkesat.

3.4 Kontakti dhe Emaili

Dosjet e Punonjësve në PANTHEON, zgjidhni kontaktin e punonjësit që është i lidhur me subjektin (në përgjithësi, subjekti është 'Kompania Jonë').

Me dy klikime në fushën e kontaktit, hapet forma e Subjektit , ku duhet të përcaktoni emailin e punonjësit për dorëzimin e suksesshëm të kërkesave.

3.5 Fluksi i Punës

Në programin PANTHEON, zgjidhni Cilësimet dhe menunë Dokumentacioni | Dizajni i Fluksit të Punës.

Klikoni butonin (Importoni/Exportoni të dhëna) në shiritin e veglave dhe klikoni Transferoni regjistrat.

Shkarkoni Regjistrin | Definicionet e Fluksit të Punës dritaren, klikoni butonin Shkarkoni nga serveri .

Zgjidhni fluksin e punës (procesin e biznesit) të quajtur Kërkesat për mungesë, detyrat e punës etj.

Klikoni butonin Transferoni në Regjistër .

KËSHILLË

Cilësimet për serverin e daljes së kompanisë mund të ndryshohen nga administratori në çdo kohë gjithashtu në PANTHEON Web Light në Cilësimet | KompaninëServerin e daljes të kompanisë.

KUJDES

Nëse disa përdorues ndajnë të njëjtin pajisje (p.sh., kompjuter) gjatë përdorimit të Granulës së Personelit, ata duhet të dalin pas çdo seance.

Rate this topic
Was this topic usefull?
Comments
Comment will also bo visible in forum!