Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
JI
#1 Posted : 22 August 2010 05:49:53(UTC)
JI

Rank: DL Partner

Pozdravljeni,

sprememba formata polja Opomba na prejetih in izdanih računih (in najbrž še kje drugje) v Rich Text (ali nekaj podobnega) nam je povzročila kar nekaj preglavic. Format izpisa (oblika teksta, velikost texta) je sedaj Tahoma, velikost 8.

Kot uporabnik prednosti te spremembe ne vidim, pomanjkljivosti je pa kar nekaj:

1. splošno običajen font dokumentov je vsaj 10, velikost 8 je res čisto mini pici micro (brez očal ga jst s težavo preberem)
2. uporabniki imamo dokumente oblikovane in pri nas tudi uradno formulirane (od oblike fonta do velikosti fonta) z internimi pravili in takšna nenadna sprememba, na katero uporabnik sploh nima vpliva več, je bolj moteča kot dobrodošla.
3. da sem dojela kaj je razlog naenkrat tko majhnemu tekstu in nezmožnosti spremembe le-tega, sem se morala obrniti na uradno pomoč, da ne omenjam koliko časa sem izgubila s gruntanjem o razlogu, kjer smo prejeli pojasnilo, da uporabnik lahko sicer vpliva na polje vendar tako, da na vsakem posamičnem računu dvakrat klikne v polje Opomba in vsakič znova nastavlja želen font in velikost, kar je milo rečeno nesprejemljivo.

Prosim, če lahko premislite in zadevo postavite v prvotno stanje ter preklopite ponovno na ta nov format komaj takrat, ko bo možno nekje splošno nastaviti format izpisa tega polja, da ne bo potrebno toliko nepotrebnega klikanja in da prihranimo na drevesih za vse pomotoma sprintane dokumente, kjer bomo predhodno pozabili poklikati polje Opomba.

Najlepša hvala,
Lp
Jana
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)