Rank: PA User
|
Samo kratko pitanje oko novih šifri delatnosti - odradio sam upgrade na 5549.40 i vidim da je šifarnik delatnosti još uvek po starom. Da li ima neka informacija kada će se ovo odraditi u Pantheonu ili da krenem sam da unosim novi šifarnik i odradim konverziju. Unapred hvala na odgovorima i komentarima.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Poštovani, procedura za uvoz šifarnika je u izradi. DL SR će poslati obaveštenje partnerima i korisnicima, odakle će procedura moći da se preuzme. (u roku do 15 dana)
Hvala Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav!
Hvala na informacijama. Ja sam podatke već uneo ručno i odradio konverziju sa starih na nove šifre delatnosti. Trenutno proveravam referentni integritet i za sada je sve OK. Proces sam odradio ručno tako da nemam proceduru koju bih mogao da posaljem. Jedino sto imam je eksport koji sam odradio iz moje baza u vidu "tHE_SetSubjNACE.vtd" fajla pa ako to može nekome da pomogne rado ću proslediti fajl.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Za slučaj da je neko propustio obaveštenje mailom, procedura koja radi uvoz novog šifarnika delatnosti je postavljena na ftp.datalab.rs - direktan link do fajla koji sadrži i uputstvo za instalaciju je ftp://ftp.datalab.rs/sifranici/Nove_sifre_delatnosti_RS_KD08.zip .
|
|
|
|
|
|
|
Ni ovo obaveštenje mailom nisam dobio niti druga obaveštenja dobijam -- treba negde da se prijavim za to? Edited by user 08 January 2011 01:12:03(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.452 seconds.