Rank: PA User
|
Pozdravljeni,
imel bi en predlog. Namreč, vzpostavila bi se lahko ena lista, na kateri bi točno pisalo, kaj ne deluje v določenem buildu. Te dni sem nadgradil na zadnji release build (5549.80) in ker nisem slučajno prej vsega preveril na testni bazi, se mi je naredilo, da sedaj določenih zadev ne morem knjižit, ker to na novem buildu ne deluje. Na starem pa je. Tako dobite vse podatke, kaj vam uporabniki javijo ali pa sami ugotovite, kaj ne deluje. Ne nadgrajujem takoj in še vedno se mi dogodi, da nadgradim na build, na katerem potem ne morem normalno delati. Določeni uporabniki nimajo časa testirat ali pa preprosto ne stestirajo vsega. Tako pa bi bli vsi opozorjeni.
Hvala in lp
Daniel. |
|
|
|
|
|
Super ideja! Sam sem tudi že predlagal DL, da v navodilih za uporabo (na spletu) napiše v katerem buildu je prisotna kakšna lastnost ali pa tudi ne več (če je bila kakšna specifika umaknjena iz kasnejših buildov).
Upam, da oboje spravijo v življenje do konca leta...
|
|
|
|
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 576  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
|
|
|
|
|
|
Tudi jaz podpiram to idejo. Hotel sem linkati stran z Novostmi na teh straneh, a ta ne dela, kot je zdaj že v navadi pri izdelkih DL. Žal te strani ne delujejo niti v drugih brskalnikih, ki so že zapustili prazgodovinsko ero IE...
DL WAKE UP!!! |
|
|
|
|
|
Žal sem moram tu strinjat z elvis-om. Preveč napak je... |
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.138 seconds.