Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Ali lahkov Pantheonu uredim blagajno na ekranu na dotik?
Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Posts: 0 Location: N/A
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 24/09/2013(UTC) Posts: 0
|
Lahko. z ustreznimi nastavitvami lahko za določeno vrsto dokumenta uredite blagajno na dotik. To storite tako, da najprej na vrsti dokumenta za POS Aktivirate za slon na dotik.
Najprej je potrebno vnesti parametre za obliko menija na dotik pod Nastavitve | POS | POS nastavitve za dotik. Po pritisku na ikono - nov zapis oz na gumb "Dodaj" se nam odpre forma za vnos nastavitev menija na dotik.
Določite: ID: Šifra menija na dotik
Naziv: Naziv menija na dotik (prosti vnos do 100 znakov)
Opis:Opis menija na dotik (prosti vnos do 255 znakov)
Vrsta menija: Določimo katero sekcijo menija na dotik želimo urejati. Delijo se na: - Main (osnovni meni) - Spodaj (spodnji statični meni) - Ob strani (meni s funkcijami za urejanje pozicij dokumenta) - Hitro (ta vrsta menija je namenjena urejanju menija z bližnjicami na osnovnem POS X modulu)
Število stoplcev / vrstic:Vnesemo število stolpcel ter vrstic gumbov, kolikor jih želimo imeti v meniju na dotik za celoten meni
Število stoplcev / vrstic - skupine: Vnesemo število stolpcel ter vrstic gumbov, kolikor jih želimo imeti v meniju na dotik za skupinske tipke identov Veliokst gumba v pikslih: Vnesemo želemo velikost gumba v pikslih
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,521 seconds.