Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Inventura
»
Ponovno kreiranje dokumentov inventure
Rank: Member
|
Pozdravljeni!
S programom Pantheon sem začetnik in nisem še tako vešč. Zgodilo se je da sem pri inventuri nekaj pobrkal. Ko sem potrdil inventuro in kreiral dokumente, sem pomotoma izbrisal tako dokument inventure kot tudi dokumenta za višek in manko. Program je zalogo že uskladil z viški in manki.
Ali kdo ve kako bi lahko ponovno prišel do teh dokumentov oziroma kako bi jih lahko ponovno kreiral?
Zanima me tudi če je možno celotno inventuro pobrisati tako, da se ponovno vzpostavi stanje zaloge pred inventuro?
Hvala in lepo pozdrav!
Janko
|
|
|
|
|
|
Rank: DL Partner
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
|
Če ste pobrisali viške in manjke je stanje zaloge takšno, kot je bilo pred inventuro, mogoče morate le zagnati obnovitev zaloge (Blago-Preračun prometov) Nato pa lahko normalno kreirate nov dokuemnt inventure, katero nato uskladite in pptrdite, da se kreirajo manjki in viški ____________________________________________________________________________________________________________  Ulica Vita Kraigherja 10 2000 Maribor www.asistent.si -> DataLab GOLD Partner
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Inventura
»
Ponovno kreiranje dokumentov inventure
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.453 seconds.