Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Opcija ¨DODAJ¨ na zbirnim izlaznim fakturama
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Poslije upgrade na 555100 primjetio sam da kad hoću da na zbirnim izlaznim fakturama dodam otpremnice pantheon pukne tj, kažem novi zapis odredim kupca, postavim datume i pritisnem opciju "Dodaj" program se sam minimizira i moram ga ugasiti preko task managera. Isto se dešava i na buildu 555102. Probao sam i sve ostale opcije dodaj (narudžbe-fakture, prenosi itd) sve rade sem na zbirnoj izlaznoj. Kako riješiti problem? Pozdrav
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Nakačiop sam se RDS na vaš računar. Upalimo Panele i greška se ne ponavlja.
|
|
|
|
|
|
|
Čuli smo se na tel Dado. Kod mene ovo ne obara Pantheon. Predlažem da probaš na drugom računaru/bazi da vidiš da li je nešto sistemsko.
Ukoliko su nadogradili (sa svim objektima) na zadnji patch mogu pogledati ovo i na RDS kod korisnika u okviru Datalab GARANACIJE
|
|
|
|
|
|
|
Urađen RDS. Upale se paneli, obrišu koordinate i postavke tabela i može.
|
|
|
|
|
|
|
Kod drugog korisnika se dešava greška nakon upgradea na 555102 na opciji DODAJ kod zbirnog ulaznog dokumenta. Kad se prijavim kao AD radi, kad se prijavim kao bilo ko od usera program pukne, minimizira se i nemožeš mu ništa. Samo desnim klikom na minimiziranu ikonu i možeš odabrati colse, on te pita dali da završiš sa raom i to. Sve je radilo prije upgradea normalno. Pregledao sam autorizacije, ali sve je uredu. Ovo je veliki problem jer svi useri kojima smo radili upgrade imaju problem sa ovim dodavanjem, a svi ga koriste i to često. Ovo MORAMO nekako HITNO riješiti.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Opcija ¨DODAJ¨ na zbirnim izlaznim fakturama
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,446 seconds.