Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Plaće
»
Obračun kredita se ne izvrši
Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Program ne obračunava kredite za ni jednog radnika. Od zadnjeg obračuna plaća nije bilo nikakvih promjena u programu ni instaliranja novijeg builda. Jedino je mjenjan naziv firme i logo u AK - tekstovi na dokumentima (firma je promjenila naziv). Primjetio sam da je kod svih radnika koji imaju kredite u PM - krediti sadržaj polja: Plaćene rate i Vrij.plać.rata vrijednost 0. Molio bih remote pristup korisniku kako bi ustanovili zašto se ne obračunavaju krediti. Lp
|
|
|
|
|
|
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Da li možda postoji već neki obračun u istom razdoblju? Jer ako je u istom razdoblju već napravljen nekakav obračun a uzeti su u obzir krediti, u idećem obračunu u istom razdoblju, više se krediti neće obračunati. Plaćene rate i Vrij.plać.rata mogu imati vrijednost 0. Da li su prije imali tu upisane iznose? ovdje se upisuju podaci ako je dio rata kredita bio uplaćivan a nije se vodio kroz Pantheon.
|
|
|
|
|
|
|
Obračun je za 2011-02. Za to razdoblje nema drugih obračuna. Lp.
|
|
|
|
|
|
|
Ako se mjenja naziv poduzeća, da li ste onda radili i izmjenu subjekta Naše poduzeće?
|
|
|
|
|
|
|
Naše poduzeće nisam mjenjao. Napravio sam za probu kopiju baze u kojoj sam u subjektima promjenio naziv poduzeća (stari u novi). Posljedica je bila da su nestale sve kontakt osobe tog poduzeća a to su ujedno i korisnici programa. Nakon te promjene nije se moglo ući i PA sa šifrom korisnika jer je program javljao da korisnik ne postoji. Morao bih ponovo unositi korisnike a pitanje je i šta bi se desilo s autorizacijama koje su vrlo bitne za firmu i vrlo detaljno definirane.
Iz tog razloga sam zadržao u našem poduzeću stari naziv a promjenu sam napravio samo u logu, tekstovima na dokumentima i naziv korisnika u AK-Instalacija programa. Serijski broj je ostao isti. Povukao sam šifre s interneta i sve je proško o.k. bez greške. Lp.
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav, danas preko RDS-a smo riješili promjenu naziva našeg poduzeća, postupak je bio standardni, promjena naziva, snimanje promjene i naprijed nazad u navigatoru da osvježimo prozor.
|
|
|
|
|
|
|
Vezano za kredite: Kod obračuna 11-P00-00001 je bio obračun na 2011-02 razdoblje, koje je naknadno ispravljeno na 2011-01 pa je u nekim tabelama ostalo upisano razdoblje 2011-02 Zato se u obračunu 11-P00-00002 za razdoblje 2011-02 nije obračunavao kredit. Ponovljen je obračuna za 11-P00-00001 s razdobljem 2011-01 i nakon toga je bilo ok.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Plaće
»
Obračun kredita se ne izvrši
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.444 seconds.