Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Plaće
»
Izmjene OP? Gdje da gledam novosti?OP? Isplatni listić?
Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Gledam kod sebe novi build i ne vidim nikakve novosti.Da li treba napraviti neku novu vrstu zarade umjesto one od prije PLD (planirani sati danju?)? I da li se onda vide izmjene? Ili ima skroz novi ispis koji ide od 01.05. umjesto starog OP obrasca? Pomagaj!
|
|
|
|
|
|
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Gledam korisničke stranice i tamo imaju upute,pa ću to pogledati detaljno.Ako bude koje pitanje postaviti ću ga ovdje.Ako ne javim se isto.
|
|
|
|
|
|
|
Sve je dobro objašnjeno, pa mi je sve jasno. No opet imam pitanje u vezi evidencije radnog vremena.U prilogu sam detaljno objasnila jedan unos.Dakle sad se DRŽAVNI PREZNIK ne vodi kroz kalendar poduzeća?Naime ako unesem praznik u kalendar poduzeća ne ispisuje mi se u evidenciji taj dan.Ispisuje se samo ako DRŽAVNI PRAZNIK unesem kao ODSUTNOST?!!Dakle unosim tako ili je možda ovo greška?Pozdrav Božena
|
|
|
|
|
|
|
Za sad unosi kao odsutnost radnika, proslijedila sam u DLSI da se uzima u obzir kalendar poduzeća.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kako nisi još zatvorila ja ću dodati još jedno pitanje :p Dakle sad se u evidenciju ispisuju podaci iz LOCCO VOŽNJE I PUTNIH NALOGA automatski?Ali ispisuje se početak i završetak,no ne i ukupno vrijeme?Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Remark 30935 za patch 06.05., bit će izbačen prikaz putnih naloga jer se oni više ne trebaju prikazivati u novoj Evidenciji i dodat će se prikaz iz klendara poduzeća (državni praznici).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Plaće
»
Izmjene OP? Gdje da gledam novosti?OP? Isplatni listić?
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.474 seconds.