Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Nove DDV evidence samoobdavčitev EU
Rank: Advanced Member
|
Prosim, če mi kdo lahko napiše kaj moram pri tarifni 2B in 9B nastaviti za samoobdavčitev uvoz iz EU. V knjigo odbitka DDV zavede pravilno, v knjigo obračunanega DDV pa ne zavede nič. Moralo pa bi biti zapisano pod P18 in P19 ter P27. Enako je pri samoobdavčitvi po 76. členu tarifna številka 2A-22%, ne zavede prejetega računa v evidenco obračunanega DDV.
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
Mislite P26 ne P27? Tudi pri nas ne vleče podatkov v kolone od P17 do 926, vse to je v prejšnji verziji bilo.
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
žal izpisi spet po nadgradnji ne delajo pravilno, ne polnijo podatkov v izpisu Evidenca obračunanega DDV, Polja P17,P18,P23,P26. sem že prijavila skrbnikom v ponedeljek, pa baje bo nova nadgradnja v začetku avgusta in res upam, da bodo tokrat naredili izpise, kot morajo biti, ker nam preveč časa gre za vse te kontrole, ko bi mogel že vse testirati, pa nikamor ne prideš zaradi napak.. tako da kar dajte prijavo naprej, da to ne dela...
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Z novo verzijo 1.8. naj bi bile vse take "malenkosti" odpravljene :-) https://usersite.datalab...D=76390&LangID=SI,SI
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Pozdravljeni,
tako je. Trudimo se, da bi odpravili napake, ki so se nam v tem testnem obdobju žal zgodile. Upamo lahko, da jih bo v prihodnje čim manj ali skoraj nič.:)
Lp, Senka
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni, nam to še vedno ne deluje!!
Prosim, če mi kdo lahko napiše kaj moram pri tarifni 2B in 9B nastaviti za samoobdavčitev uvoz iz EU. V knjigo odbitka DDV zavede pravilno, v knjigo obračunanega DDV pa ne zavede nič. Moralo pa bi biti zapisano pod P18 in P19 ter P27. Enako je pri samoobdavčitvi po 76. členu tarifna številka 2A-22%, ne zavede prejetega računa v evidenco obračunanega DDV.
smo na hostu in po moje bi moralo biti to posodobljeno, če prav razumem - ali pač ne??
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: JOZPOT  Pozdravljeni, nam to še vedno ne deluje!!
smo na hostu in po moje bi moralo biti to posodobljeno, če prav razumem - ali pač ne??
A to je bilo urejeno, ker meni to še vedno ne deluje!
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Nove DDV evidence samoobdavčitev EU
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.613 seconds.