Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
Daniel
#1 Objavljeno : 27 June 2011 15:15:20(UTC)
Daniel

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 149

Pozdravljeni,

gledam malo tale pregled zamud plačil in me moti, da na izpisu ne izpiše interne številke (po kateri lahko preprosto iščeš v Pantheonu - 2 x klik). Vem, da si lahko priredim izpis, vendar mislim, da bi to zanimalo več uporabnikov.

Pa zanima me, zakaj jemlje rok plačila iz šifranta subjektov? Saj res, da je na izpisu samo enkrat izpisan in zato verjetno ne more iti na pozicije. Vendar lahko jaz imam na enem subjektov več rokov plačila (ki so npr. vezani na ident) in mi ta rok potem dejansko nič ne pove. Boljše bi bilo, da bi bilo vezano na pozicijo in da bi izpisalo za vsako pozicijo posebej rok plačila. Izpis bi res mogoče bil zapleten (veliko podatkov), vendar bi tudi bil uporaben.

Lp

Daniel
Daniel
Fibkomerc d.o.o.
www.fibkomerc.si
Daniel
#2 Objavljeno : 27 June 2011 15:18:37(UTC)
Daniel

Zanimivo je tudi to, da če je račun prej plačan (avans), le-tega izpiše z -dni. Po mojem, če gledam zamude pri plačilih, takega računa ne bi smelo izpisat. Res je tudi uporaben podatek, če je bilo kaj prej plačano, vendar to ni zamuda :).
Daniel
Fibkomerc d.o.o.
www.fibkomerc.si
simonklemen
#3 Objavljeno : 28 June 2011 21:22:44(UTC)
SIMONKLEMEN

Stopnja: Datalab

Objave: 403

Danijel zdravo,

verjetno modul res ni popolen in se da še kaj narest. Si lahko vzameva še nekaj časa, da se oba še spomniva, kaj bi še lahko dodali? Morda bo še kakšen drug uporabnik kaj predlagal...

Drugače pa mislim, da je prostor še za interni dokument, kljukico, da se izpusti negativne, načine upoštevanja roka plačila itd.

Pustiva en mesec odprto, potem pa naredimo opombo?
Daniel
#4 Objavljeno : 29 June 2011 12:22:42(UTC)
Daniel

Zdravo,

ja seveda pustima odprto... Mogoče še kaj najdem :) Ali pa res še kdo kaj pametnega predlaga.

Lp

Daniel
Daniel
Fibkomerc d.o.o.
www.fibkomerc.si
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,643 sekunde.