Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 149
|
Pozdravljeni v novem buildu ste dodali zajtrk in naredili, da program sam izračunava dnevnice. Zanima pa me, kako kljub temu, da imam vnešene tečaje, mi vnese tečaj za eur 0,000 in posledično zato ne izračunava pravilno dnevnice in (tudi) kilometrine? Lp Daniel http://www.shrani.si/f/3A/g1/w3WVvxx/potni-nalogi.jpg |
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 09/08/2010(UTC) Posts: 15
|
Preklopnik za zajtrk v novem buildu je namenjen domačim dnevnicam (država potovanja na Potnemu nalogu morabiti enaka državi v AK...Podjetje | Osnovni podatki - polje Naša država). Funkcionalnost za druge države se ni spremenila. Če je dnevnica izražena v tuji valuti, se nam tukaj izpiše tečaj za preračun v EUR. Dvoklik na to polje nam odpre tečajnico v Subjektih za določeno valuto na dan potovanja pri banki, ki je določena v Administratorski konzoli. Preverite, če imate pravilen tečaj. Če gre za domačo dnvnico, preverite, če imate v Šifrantu dnevnic in kilometrin pravilno označeno polje Tip dnevnic, kar nam omogoča pravilen izračun za domače dnevnice.Primer za Avtomatiko izračuna dnevnc SLO imate na povezavi https://usersite.datalab...d=SI&htmlid=1000872.
|
|
|
|
|
|
|
Gre za dnevnico izraženo v domači valuti (torej v eur-ih). Vse nastavitve sem še enkrat pregledal in so pravilno nastavljene.
Še mogoče kakšen predlog?
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 25/03/2011(UTC) Posts: 21
|
Nastavitve, kot sem že napisala: 1.državi v Administratorski konzoli...Podjetje | Osnovni podatki - polje Naša država. Ko vnesem PN - destinacija kraj potovanja, mora biti polje Država enaka državi iz administratorske konzole. 2.Šifrantu dnevnic in kilometrin pravilno označeno polje Tip dnevnic (npr. vrsta dnevnice -24 - tip dnevnice 3-12 do 24ur) 3.Šifrantu dnevnic in kilometrin preverite vrednosti za dnevnice in kilometrine (vrednst do in vrednost nad). Č e vam še vedno ne bo izračunavalo pravilno, mi pošljite ekranske slike iz Administratorske konzolo, kjer se vidi polje Naša država, ekransko sliko vnesenega Potnega naloga in Šifranta dnevnic in kilometrin.
|
|
|
|
|
|
|
Mi lahko prosim posredujete e-mail naslov, da vam pošljem print screene.
Hvala in lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
|
Še enkrat sem preveril in zadnja nadgradnja je rešila težave.
Lp
Daniel |
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,487 seconds.