Usersite
»
UserSite HR
»
Novac
»
Osnovna sredstva
»
Djelomično izdvajanje na sitnom inventaru
Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Poštovani!
Zanima me dali sam nešto krivo napravila kod djelomičnog izdvajanja.Slijedila sam vaše upute, izgleda da je sve ispalo kao u vašem primjerku. Ali na kraju kad sam pogledala cijeli registar, stanje količine je u minusu. Dali to tako mora biti ili ne? Izdvajala sam nešto čega je bilo 2 kom. Trebala sam maknuti 1 kom., i ostati na kraju 1 kom. Radi se o sitnom inventaru. Molila bi za pomoć. . Unaprijed zahvaljujem.
Lp,
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdrav,
Ako nakon djelomičnog izdvajanja SI, ostaje količina u glavi inventarnog broja, ali se na ispisu registra pojavljuje količina koju smo izdvojili. Razlog tome je što se djelomično izdvajanje zapisalo i na tab Gibanje (izdvojena količina u minus) iako korisnici ne koriste tab Gibanje. Kako kod ispisa program najprije gleda količinu iz taba Gibanje, pa onda količina iz zaglavlja inventarnog broja, na ispis se prikupi podatak iz taba Gibanje.
Rješenje ovakve situacije je slijedeće: pobrisati poziciju na tabu Gibanje (ctrl+delete).
Kod kreiranja djelomičnog izdvajanja na Sitnom inventaru treba voditi računa što izdvajate pored komada, da li zaduženika i/ili lokaciju ili ništa od toga. Ako ne vodite Sitan inventar po zaduženicima i/ili lokacijama, onda prilikom odabika komada za djelomično izdvajanje, u dijelu forme "Zapiši događaj" treba označiti opciju "Ništa". U tom slučaju neće se ništa izdvajati na ostalim tabovima (Gibanje i Zaduženici) jer ih u produkciji niti ne koristite.
Lp,
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Novac
»
Osnovna sredstva
»
Djelomično izdvajanje na sitnom inventaru
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.485 seconds.