Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Pozdrav, što još treba postaviti da mi kod računa kooperanta pridruži uslugu kooperanta (s vd 1Z0) na vrijednost primke (K10) imam slijedeće: RN 6K0 i uz njega vezane dokumente K30 za izdavanje i K10 za zaprimanje. radim dokument 1Z0 i njega iz čarobnjaka vežem uz dokument K10 (sastavnica ne sadrži uslugu kooperanta, ne znam treba li?) i uz dokument 1Z0 vidi se u prometu da je povezan, ali se cijena i vrijednost na dokumentu K10 nisu promijenile. Prema uputama na HD-u trebale su biti promijenjene, a ne nađem gdje griješim. hvala, pozdrav, d.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
U sastavnici definiraj uslugu kooperanta (vidi primjer u prilogu). Ako postoji neki poluproizvod koji ide na doradu kooperantu, onda se obradi RN za taj poluproizvod i pomoću prijenosnice (npr. VD 2K0) se prebaci na skladište kooperanta. Onda se evidentira obrada kooperanta (VD RN 6K0). Kod izdavanja vrijednost kooperantove usluge može biti 0,00. Za to će biti kreiran dokument internog izdavanja K30 (izdavanja sa skladište kooperanta). Kad stigne račun kooperanta, radi se zbirni račun 1Z0 na kojeg se izvrši dodavanje kooperantove usluge (K30 !). Cijena koja se povuče za ovu uslugu, dodat će se na interni dokument K30 i preračunati vrijednost proizvoda.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,638 seconds.