Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
maloprodajno skladište i cijena
Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Pozdrav,
Kod klijenta imamo slučaj kod izdavanju doc 301 ne da upisati cijenu identa. Nakon nadogradnje su uredno radili izdavanja (danas se javio taj problem). U prilogu je opis sa slikama. Kod mene ta test bazi uredno radi izdavanja. Mogu Vam poslati njigovu bazu? (Microsoft SQL Server 2008 R2).
Srdačan pozdrav,
|
|
|
|
|
|
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdrav,
provjeri da li u AK – Poduzeće – Osnovni podaci imaš označen prekidač `Uvaži maloprodajnu cijenu kod izdavanja iz maloprodajnog skladišta`
Također, na kraju grida imaš polje za MP cijenu koje možeš prenjeti naprijed i u njemu mijenjati maloprodajnu cijenu, a polje Cijena (prodajna cijena) je read only. To su uz uključeni prekidač `Knjiženje po maloprodajnoj cijeni` obvezne postavke za maloprodajno skladište.
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav,
Sve je to označeno. Kada unesem MP cijenu strelica gore dole cjena nestani i idem na ispis računa pobrišu mi se iznosi kao što sam poslao u predhodnoj poruci. Ispis računa ostane 0.00 HRK
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav,
ok, molim te tada pošalji bazu.
|
|
|
|
|
|
|
evo baze: Još jednom napominjem da su izdavali račune doc 301, nakon nadogradnje na build 555_500. Dana nisu mogli.
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav,
Vjerojatno se radi o ovome: Ako skladište maloprodaje povlači cijenu iz opće kalkulacije na dokument tada na dokumentu nije moguće dati drugu cijenu. Nakon snimanja pozicije ponovo povuće MP cijenu iz opće kalkulacije. Kod tebe je je MPC = 0,00kn i stalno prebacuje na 0.00kn. Čekam još iz razvoja da mi potvrde grešku.
A sad mogući workarround: 1. Isključi u AK – Poduzeće – Osnovni podaci prekidač `Uvaži maloprodajnu cijenu kod izdavanja iz maloprodajnog skladišta` 2. Ako si na dokumentu polje MP cijena stavio naprijed, prebaci ga na kraj grida (da ne smeta - ako smo iskljčen gore neavedeni prekidač to polje postaje read only) 3. Na dokumentu upisuj maloprodajnu cijenu identa u polje `za platiti` u , tada će biti u redu, MP cijena neće se prebacivati na 0.
Hoće li privremeno biti u redu?
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav,
Da, sada to radi. Oni su bili na build-u 555_100 i ta kvčica (Uvaži maloprodajnu cijenu kod izdavanja iz maloprodaje) nije bila u konzoli. Nakon nadogradnje build 555_430 kvačica postoji. Na buildu 555_430 ne štimaju trg. evidencije povrat robe iz malopr. u velepr. Kako vidim na forumi da su trg. evid. popravili na 555_500.
Hvala Srdačan pozdrav,
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav,
Iz razvoja su potvrdili da se radi o nepravilnosti, popravit će se remarkom 33197 koji izlazi 6.1.2012. u verziji 5555.10. do tada možeš koristiti ovaj workarround, a nakon toga vratite postavke kao što su bile (jer tako mora biti za maloprodajno skladište - možeš pogedati moj prvi odgovor) Da, za trgovačke evidencije je tako kao što si pročitao.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
maloprodajno skladište i cijena
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.501 seconds.