Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavio
#1 Objavljeno : 13 January 2012 09:25:00(UTC)
HD_prijavio

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 14/08/2009(UTC)
Objave: 1

Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
Na zalihi nemam artikla: Artikl1, također ni u tablici: the_stock. Prilikom kreiranja inventure 9A0 pod zaliha mi je 0 i ja upišem 0, znaći razlika 0. Međutim kada potvrdim inventuru na 1A0 mi se kreira -16kom tog artikla? Zašto?
Vjerujem da ima nešto problema s serijskim brojevima, ali neznam što. međutim pitanje je zašto on napravi -16, ako je na inventuri 0 i što ima veze to s serijskim brojevima?
HD_odgovorio
#2 Objavljeno : 13 January 2012 09:25:00(UTC)
HD_odgovorio

Objave: 0

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
Pozdrav,

pogledali smo preko RDS-a, dakle radi se o tome da je zaliha identa na skladištu 0 (i invetura tako povuče), ali stanje serijskih brojeva je 16 (jer je moguće da su se sa POS-a izdavali identi bez da su se izdavali serijski brojevi) i zbog toga program kod kreiranja viškova napravi dokument 1A0 sa količinom od -16 komada i time dovede zalihu u minus, premda je stvarno stanje 0 komada. Program ponudi uskladiti stanje serijskih brojeva, ali to ne pomogne.
Ostalo je vidjeti kako razdužiti te serijske brojeve.
jesi li možda probao u Preračunu prometa - Obnavljanje zalihe popraviti `Status serijskih brojeva` za taj ident?
Slika u privitku.
Što se dogodi nakon toga?
HD_odgovorio
#3 Objavljeno : 13 January 2012 09:25:00(UTC)
HD_odgovorio

Ništa. Ako obrišem serijske brojeve u the_stockserialno tada mi se oni vrate, a ako ne obrišem tada mi ih ne prikaže na zalihi ali mi prikaže na serijskim brojevima. Tako da je to ista stvar.
HD_odgovorio
#4 Objavljeno : 13 January 2012 09:25:00(UTC)
HD_odgovorio

Pozdrav,

Tada će biti potrebno pronaći dokumente na kojima su izdani ovi artikli, a nisu izdani ovi serijski brojevi i artiklima dodjeliti serijske brojeve na standardan način (ponovo se upiše količina i dodjeli serijski broj).
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,411 sekunde.