Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Pošiljanje plačilne liste na mail
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Pozdravljeni
To se mi zdi super stvar ampak me je zmotila ena zadeva. Na obračunu plač imamo 20 delavcev in od teh jih hoče 10 dobiti plačilno listo na mail 10 pa klasični izpis. Kako to resit ? :)
lp Dejan
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 17/12/2010(UTC) Objave: 2
|
Men pa ko kliknem pošlji po e mail-u piše napaka pri izpisu napaka 5005.5.1 command unrecognized. Probala sem pdf,xml vse kar je možno in ne gre. Delavcem sem vnesla geslo za kritiran izpis. Ne gre. Je še kdo imel podoben problem? Ali obstaja kakšna možnost pošiljanja letnih zasluškov na e mail?
lp Marina
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 46
|
Dejan: Ena možnost je, da izberete enega od kriterijev (npr. str. nosilec ali izplačilno mesto) Za primere, ko imamo te kriterije že zasedene za druge namene, pa bi bilo potrebno omogočiti pošiljanje samo tistim, ki imajo vpisan e-mail, kajti to sedaj ni možno. Še bolje, če bi dodali stolpec, kjer bi označil, komu se pošilja.
Marina: Pojdite na Administratorsko konzolo/Nastavitve/Internet/SMTP odhodni strežnik/Uporabi TLS/SSL: Izberite NE Se strinjam, da bi bil tak način pošiljanja uporaben tudi za letne zaslužke.
LP
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 21/11/2011(UTC) Objave: 179
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
|
Zdravo. Pred pošiljanjem plačilne liste določite katerim delavcem zelite pošiljati in katerim ne. Predpogoj za pošiljanje kriptiranih priponk je nastavitev gesla v personalni mapi. Nekriptirane lahko pošiljate brez gesla. Nastavitev kriptiranja/nekriptiranje priponk velja za celo podjetje in se nahaja v ADK Podjetje/Internet. Glede pošiljanja tudi drugih dokumentov pa bomo premislili. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Janja
To je vse lepo in prav. Še 1x. Imam 20 delavcev v obračunu. 10 jih hoce izpisek na mail 10 pa izpis papirja. Tem 10-tim mail lepo pošlje... zalomi pa se mi, ko izpišem plačilna na papir, ker teh 10 delavcev, ko so ze na mail dobili liste nemorem izločit iz izpisa im mi spet sprinta 20 plačilnih list.. |
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Razumem težavo, bom preverila v razvoju in vam javim. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Zadeva bo omogočena z opombo #33363 v buildu 55.56.00 (06-03-12). LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tudi meni sedaj pošilja pl.liste; očitno nisem imela vpisanega gesla, imela pa sem vključeno kriptiranje. Žal pa ne znam nastaviti, kako kriptiran dokument odpreti v pdf-u?
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Ko dobite kriptirano priponko na mail, naredite dvoklik nanjo, zahteva vnos gesla, ga vnesete in se vam priponka odpre. V build 55.56.00 smo dodali pošiljanje po e-mailu: - poročilo o dohodku (opomba #33409) - odločba o letnem dopustu (opomba #33410) - M4 obrazec (opomba #33362) LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
Ko dobim kriptirano priponko na mail mi javi: Adobe Reader could not open 'Placilna lista XXXXX.7z' because it is either not supported file type or because the file has been damaged. (for example, it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded). Lp
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Pošiljanje plačilne liste na mail
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 1,235 seconds.