Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
ANAK
#1 Posted: : 17 January 2012 10:38:30(UTC)
ANAK

Rank: Datalab

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Objave: 15

Poštovani korisnici,

Veliki broj vas je već imao priliku prisustvovati barem jednoj od naših Pantheon edukacija, neki od vas to tek planiraju, zato želimo čuti vaše mišljenje i znati kakva očekivanja imate!

U Datalab Akademiji želimo što bolje da odgovorimo vašim zahtevima za kvalitetnom i raznovrsnom Pantheon edukacijom. Do sada smo za vas organizovali 2 ciklusa edukacija tokom godine, od 2012. planiramo taj broj da povećamo, kako iste tako i neke nove u odnosu na vaše interesovanje.

Radovalo bi nas vaše mišljenje u smislu:

- koja konkretna područja u Pantheonu vas najviše zanimaju?
- za koja radna mesta vam treba Pantheon edukaciju?
- šta vam je nedostajalo kod proteklih edukacija?
- šta vam se posebno svidelo kod proteklih edukacija?
- preferirate li duge, intenzivne edukacije ili kratke, aktuelne?
- i sl...

Hvala vam unapred!

Uz vašu pomoć, verujemo, da će naredne Pantheon edukacije biti po vašoj meri!
Zato nas i zanima vaše mišljenje.

Srdačan pozdrav!
Datalab akademija
sigmapromet
#2 Posted: : 17 January 2012 14:46:35(UTC)
sigmapromet

Rank: Member

You have been a member since:: 22/04/2011(UTC)
Objave: 5

Pozdrav,

Mi smo prošle godine bili na Vašim edukacijama i mogu iz prve ruke preneti sledeće:

-Problem da nemate za svu kategoriju udžbenike nego mora da se zapisuje. To vreme i koncentracije ne da........
-Pauzu koju radite su male jer moramo da se fokusiramo i da zapisujemo.
-Problem da stavljate akcenat na neke kategorije koji nisu za širu korisnika ( report)

-Akcenat staviti na praktični deo koji se koristi gro njih ,(roba, novac,)
-Sniziti cenu predavanja,
-Napraviti regionalnu obuku ( Novi Sad, Kragujevac, Niš) jer i to mnogo znači

ali sve ovo bez dobrog udžbenika ne može da funkcioniše,isto ako budete snizili učešće onda siguran sam da će biti više njih .

Pozdrav
Sigma Promet/Bečej
ANAK
#3 Posted: : 18 January 2012 16:47:12(UTC)
ANAK

Rank: Datalab

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Objave: 15

Pozdrav,

- Znamo da je problem što nemamo knjige za sve oblasti, ali kao što znate za pisanje udžbenika treba vreme, a posla imamo podosta, mada ćemo svakako da se potrudimo da ih napravimo. Imali smo to već u vidu. Svakako se nadam da vam služi wiki - help strane.
- Što se tiče i ostalih navedenih stvari, svakako ćemo ih razmotriti.

Srdačan pozdrav
Agencija.Maja
#4 Posted: : 19 January 2012 09:37:29(UTC)
Agencija.Maja

Rank: PA User

You have been a member since:: 13/05/2010(UTC)
Objave: 51

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Pozdrav!

Evo da i ja dodam par reči i utisaka vezano za obuku.

Imao sam priliku da idem na obuku jednom iz dve oblasti. Mogu reći da mi se sviđa da je broj polaznika po grupi bio maksimum 3. Bilo šta više od toga bilo bi više predavanje a manje konkretna pitanja i rešavanje problema korisnika iz svakodnevnog rada. Znam da je meni uvek to najvažnije - rešavanje konkretnog problema, ne samo teoretska predavanja, skripte i suvoparne informacije. Svidelo mi se to što je jedan manji deo predavanja bio "evo šta sve može da se uradi" dok je preostali, veći deo, bio tipa "ajde sada da vidimo šta to može Vama da pomogne i kako". Sa te strane od mene pohvale.

E, sad, zamerki uvek ima :). Meni lično je problem literatura iz određenih oblasti i to više sa konkretnim primerima po sistemu korak po korak. Svako od nas ima drugačiji problem koji bi najbolje bilo rešiti direktno jedan-na-jedan ali to često nije moguće. I sam koristim e-mail, forum i wiki help strane a često završim na Google i sam nađem rešenje. Bilo bi odlično da mogu bar dva puta godišnje da ponovo odem na predavanja iz istih oblasti, pa kad se završi "teoretski" deo postavim pitanja vezano za probleme koje ja konkretno imam. Jedini problem je cena, koja je takva kakva jeste. Znam da je to relativno velika suma, ali ja lično mislim da vredi.

I na kraju samo da kažem da sam bio na predavanjima i da bih voleo da idem ponovo i da opet naučim nešto novo. U svakom slučaju meni je obuka poslužila. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti :)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)