Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
JJJ_BOSS
#1 Objavljeno : 09 February 2012 15:06:35(UTC)
JJJ_BOSS

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 13/01/2011(UTC)
Objave: 48

Lep pozdrav!
Pri knjiženju zbirnega računa mi javi da je za en artikel prevelika parska razlika.
Poizkusil sem seveda tudi z parsko razliko 2 eur pa ni nič bolje.
simonklemen
#2 Objavljeno : 12 February 2012 13:57:20(UTC)
SIMONKLEMEN

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 403

Pozdravljeni,

Imate mogoče na formi avtomatskega knjiženja obkljukano SP?. Če, potem odstranite kljukico in poskusite. Če to ni rešitev, bi prosil za prijavo na helpdesk.

SimonKlemen
JJJ_BOSS
#3 Objavljeno : 13 February 2012 18:14:50(UTC)
JJJ_BOSS

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 13/01/2011(UTC)
Objave: 48

Lp

Ja sem odkljukal in zadeva deluje.

Kaj sem pa s tem spremenil?

Hvala
simonklemen
#4 Objavljeno : 13 February 2012 20:06:12(UTC)
SIMONKLEMEN

Končni rezultat bi moral biti enak, z ali brez kljukice SP. Gre samo za ozadje, kako se izvede knjiženje. Po SP je novejši, hitrejši način, so pa še prisotne napake. Zato smo pustili stari način (brez kljukice), da uporabniki kljub morebitnim napakam v kodi poknjižijo dokumente.
M91K
#5 Objavljeno : 14 February 2012 13:39:15(UTC)
M91K

Stopnja: DL Partner

Objave: 113

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
Moj predlog (in naš mnogih strank) je, da se opcija SP izključi iz vseh ekranskih oken, dokler ne bodo brezhibno delovale. Glede na to, da v vsaki verziji javlja napake, vam sploh ne javljamo več, kakšne napake javlja, temveč poknjižimo s tisti opcijo, ki pač knjiženje izvede (brez SP).

Ta funkcionalnost je v programu (če se prav spomnim) eno leto, in je neresno, da strankam po vsaki nadgradnji dajemo navodila, kako naj poknjižijo. Če računate, da je ta način knjiženja hitrejšni, nam to prav nič ne pomaga, če pa javlja napake in knjiženje sploh ni možno. Skratka, porabljamo čas ...

Lp,m.
simonklemen
#6 Objavljeno : 19 February 2012 16:10:51(UTC)
SIMONKLEMEN

Zdravo,

od sedaj naprej je kljukica nastavljena tako, kot uporabnik nastavi, privzeto pa ni obkljukana. Marsikateremu uporabniku (glede na njegove potrebe in način dela) normalno deluje. So pa še napake. Kar je razumljivo glede na obsežnost kode avtomatskih knjiženj.

SimonKlemen
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,647 sekunde.