Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 13/01/2011(UTC) Objave: 48
|
Lep pozdrav! Pri knjiženju zbirnega računa mi javi da je za en artikel prevelika parska razlika. Poizkusil sem seveda tudi z parsko razliko 2 eur pa ni nič bolje.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 403
|
Pozdravljeni,
Imate mogoče na formi avtomatskega knjiženja obkljukano SP?. Če, potem odstranite kljukico in poskusite. Če to ni rešitev, bi prosil za prijavo na helpdesk.
SimonKlemen
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 13/01/2011(UTC) Objave: 48
|
Lp
Ja sem odkljukal in zadeva deluje.
Kaj sem pa s tem spremenil?
Hvala
|
|
|
|
|
|
|
Končni rezultat bi moral biti enak, z ali brez kljukice SP. Gre samo za ozadje, kako se izvede knjiženje. Po SP je novejši, hitrejši način, so pa še prisotne napake. Zato smo pustili stari način (brez kljukice), da uporabniki kljub morebitnim napakam v kodi poknjižijo dokumente.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 113
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Moj predlog (in naš mnogih strank) je, da se opcija SP izključi iz vseh ekranskih oken, dokler ne bodo brezhibno delovale. Glede na to, da v vsaki verziji javlja napake, vam sploh ne javljamo več, kakšne napake javlja, temveč poknjižimo s tisti opcijo, ki pač knjiženje izvede (brez SP).
Ta funkcionalnost je v programu (če se prav spomnim) eno leto, in je neresno, da strankam po vsaki nadgradnji dajemo navodila, kako naj poknjižijo. Če računate, da je ta način knjiženja hitrejšni, nam to prav nič ne pomaga, če pa javlja napake in knjiženje sploh ni možno. Skratka, porabljamo čas ...
Lp,m.
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo,
od sedaj naprej je kljukica nastavljena tako, kot uporabnik nastavi, privzeto pa ni obkljukana. Marsikateremu uporabniku (glede na njegove potrebe in način dela) normalno deluje. So pa še napake. Kar je razumljivo glede na obsežnost kode avtomatskih knjiženj.
SimonKlemen
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.