Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Sigurnost i zaštita na radu
»
Prijava ozljede na radu - "nespremanje podataka"
Rank: PA User
|
Slijedom zakonskih promjena, primijenili smo novi build 5.5.56.11, sa danom 30.03.2012. Danas smo pokušali prijaviti ozljedu na radu, budući smo to htjeli provesti kroz sustav. Prijavili smo ozljedu i tako dugo dok je korisnik koji izrađuje prijavu o ozljedi na radu bio u samoj ozljedi - sve je bilo u redu. Nakon prilagođavanja ispisa, korisnik je napustio panel prijave ozljede na radu. Sjetio se kako mora još nešto dopuniti. Ne samo da nije mogao pronaći prijavu već je tablica u bazi u kojoj bi se trebale nalaziti sve prijave o ozljedi na radu POSVE PRAZNA!!!! Postojale su neke starije prijave ozljede na radu, za koje ne mogu sa sigurnošću utvrditi da li su već ranije izbrisane, no, svejedno, sada, uporabom klijenta na buildu 5.5.56.11 ne zapiše se ništa u tu tablicu (tHR_Accident), već program samo "broji" nove prijave, a stare - ne daje, niti ih bilježi! |
Najbolji dokaz da postoje inteligentne vrste u svemiru je taj što ih mi još nismo pronašli... |
|
|
|
Rank: PA User
|
Ispravak prethodnog posta: Pogreška se sastoji u tome što sama forma za upis prijave ozljede na radu ne dohvaća podatke prethodno unijetih ozljeda Sprema podatke, no tablica u bazi nije tHR_Accident (moja pogreška) već tHR_FormOR, no svejedno, kroz lookup za pretraživanje odnosno kroz pokušaj ispisivanja podataka o ozljedi na radu ne može se do tih podataka, nakon što se jednom unesu. Forma jednostavno - ostane prazna. |
Najbolji dokaz da postoje inteligentne vrste u svemiru je taj što ih mi još nismo pronašli... |
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Kadrovi
»
Sigurnost i zaštita na radu
»
Prijava ozljede na radu - "nespremanje podataka"
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.422 seconds.